VP poeni (VERSA POINTS) kako doći do njih

18-BPošto znamo da VP poeni predstavljaju osnovu za obračun zarade a pored toga i određeni broj VP poena kvalifikuje nas za neki od statusa, kod početnika vrlo često u opticaju je pitanje kako i na koji način doći do VP poena .

SFI nam daje veoma mnogo različitih načina kako da dođemo do preko potrebnih VP poena. Naravno da bi sve to funkcionisalo i bilo moguće da se ostvari potreban je rad, potrebno je posvetiti određeno vreme i nadasve potrebna je konstantnost u radu. Kada se pravilno radi mnoge stvari pa tako i dobijanje VP poena postaju rutina. Na takav način sve ono što je bilo teško i nemoguće postaje lako i ostvarivo.

sfi-basics01

Na samom početku rada u SFI svakood nas će se susresti sa zadacima koji nam donose VP poene. U samom startu imamo veliki broj zadataka pomoću kojih možemo bez problema sakupiti dovoljan broj VP poena za EA status, što je ujedno i početni osnovni cilj. Naravno primetićete da veliki broj tih zadataka može da se uradi samo jednom i kada ih iskoristimo više ne možemo da računamo na njih niti na VP poene koje su ti zadaci donosili.

Ali i pored toga na našoj VP LedgerTo-Do  stranici imamo određeni broj obnovljivih zadataka koji nam ako se rade redovno mogu da donesu veoma značajan broj besplatnih VP poena. U ovo grupu pre svega spadaju DNEVNI-DAILY zadaci , NEDELJNI-WEEKLY i MESEČNI-MONTHLY zadaci. Iz samog naziva jasno je da se ovi zadaci rade dnevno, nedeljno i mesečno. Oni su obnovljivi upravo po istoj dinamici i vremenskom rasponu kako se i rešavaju. (svakog narednog dana dobijamo nove dnevne zadatke, svake naredne nedelje dobijamo nove nedeljne zadatke, svakog narednog meseca dobijamo nove mesečne zadatke))

Upravo zbog ovih zadataka potrebno je biti konstantan u radu i redovno svakodnevno posećivati svoju SFI stranicu. Redovnim odrađivanjem ovih zadataka mesečno se može dobiti više stotina besplatnih VP poena, što svakako ima veoma veliki udeo u kompletnom mesečnom saldu VP poena, pogotovo kada je neko početnik u SFI poslu i svaki VP poen mu je veoma bitan.

T-Time ova veoma prosta igra omogućava nam da učestvujemo u dnevnom izvlačenju koje se vrši na svakih sat vremena sve dok ne budemo izvučeni, što praktično znači da imamo mogućnost da u toku jednog dana odigramo 24 puta ovu igru. Nagrada u izvlačenju je 2TC kredita. Naravno na ovaj način možemo indirektno da dođemo do VP poena pretvarajući osvojene TC kredite u MRP poene za koje možemo da kupujemo proizvode na Tripleclicks-u. Uz svaki kupljeni proizvod dobija se i određeni broj VP poena. Preporuka je da se za MRP poene (potrebno 126MRP) kupi jedan novi TC kredit jer se osim 1TC kredita dobija i 102VP poena.  Kako se igra T-Time možete pogledati OVDE

Games-T-TIME

Daily Grand učestvovanje u dnevnom nagradnom izvlačenju. Da bi se ispunio uslov učešća u Daily Grand dnevnom izvlačenju, treba  da se sakupi minimum 10VP poena prethodnog dana. (ovaj uslov se postiže veoma lako ako se odrade dnevni zadaci) Pored ovog uslova na raspolaganju je još ulaza (svaki ulaz povećava nam šansu za dobitak), kao što su
– Još jedan ulaz dobija se ako ste prthodnog dana sakupili minimum 20 VP poena
– Jedan ulaz dobija se ako ocenite 30 odgovora na Ask SC
– Jedan ulaz dobija se ako posetite ALERTS tab i kliknete na plavi taster
– Dva ulaza dobija svaki član koji ima postavljen Standing Order na minimum 1500VP
– Takođe dodatni dnevni ulazi se dobijaju ako se odradi Fast Track status kao i za uspešno
učešće u E365 takmičenju.
Za potvrdu učešća potrebno je kliknuti na plavi taster na stranici WIN IT.

Daily Grand izvlačenje može da vam donese niz korisnih nagrada a pošto ovde govorimo o VP poenima onda je bitno istaći da u ovoj nagradnoj igri možemo da osvojimo 50, 100 i 200 VP poena na dnevnom nivou. Učestvovanje u Daily Grand izvlačenju itekako se isplati i treba ga svakodnevno praktikovati bez izostajanja.Daily-grand

SPIN&WIN ovo je besplatna nagradna igra koja od nas zahteva da prvo odgovorimo na par postavljenih pitanja kako bi stekli pravo da zavrtimo virtualnu slot mašinu. U glavnom odgovori se kriju u nekom od tekstova koji idu uz igru SPIN&WIN. Minimalno možemo da dobijemo 5VP pa sve do 1000VP poena. Ovu igru zaista nikako nebi trebali propustiti.

Obaveštenje kada je aktuelna igra SPIN&WIN dobijate na vašu email adresu sa kojom ste se registrovali u SFI. Zbog toga je potrebno da redovno proveravate vašu email poštu.

spin-08

E365 takmičenje, za redovno i uspešno održavanje iznad zelene linije kroz 5 rundi dobijate pored ostalih nagrada i VP poene. Vodite računa o tome jer E365 takmičenje počinje istog trenutka kada se i registrujete u SFI. Više informacija o E365 takmičenju možete pronaći OVDE

E365

W3 member – pridružite se W3/WAVE 3 programu i na taj način redovno na mesečnom nivou dobijaćete po 5TC kredita i 50MRP poena. Naravno pretvarajući TC kredite u MRP dolazimo u mogućnost dobijanja VP poena. Više o W3 programu možete saznati OVDEW3-02

 

Card King igra sa kartama gde se takođe mogu dobiti i VP poeni i TC i MRP. Napomena prve dve igre su besplatne/FREE dok je za učešće u narednim igrama neophodno utrošiti TC kredite. Obavezno odigrajte bar one dve prve besplatne igre.

Card-King
Takođe kada smo kod igara treba napomenuti da za svaku odigranu igru u kojoj je za ulaz utrošen TC kredit, dobija se 1VP poen.

Na stranici sa igrama poslednja stavka je ocenjivanje muzičke numere TripleClicks’ own Battle of the Bands! Za svaki ulaz/ocenjivanje potrebno je utrošiti 1TC a za to se dobija 1VP poen.

ocenjivanje-pesme
Kupovinom bilo kog proizvoda na Tripleclicks stranici uz proizvod dobijate i određeni broj VP poena koji su naznačeni uz taj proizvod.

Prodajom bilo kog proizvoda sa TripleClicks stranice uz pripadajuću proviziju dobijate i određeni broj VP poena koji su naznačeni uz taj proizvod.tripleclicks

 

Ocenjivanje kupljenog proizvoda. Takođe za svaki prvi put kupljeni proizvod dobijate mogućnost da ocenite taj prizvod i na taj način dobijete 25VP poena

Učestvovanjem na aukcijama za svaki BID pored MRP poena, po završetku aukcije dobijate identičan broj VP poena onom broju koliko ste puta bidovali na aukciji. U toku jednog meseca na ovaj način možete dobiti maksimalno 500 VP poena. Kako se učestvuje na aukcijama možete pogledati OVDEAUKCIJE-04

 

Takođe unutar same aukcije na liniji flash drawing ako pogodite da bidujete tačno u određeno vreme dobijate besplatne TC kredite. (indirektan način za dobijanje VP poena)

aukcije-bonus-bar
Odgovor na postavljeno pitanje u rubrici Ask SC, ako posle glasanja dođe na prvo mesto po broju pozitivnih glasova, dobijate 100VP pena drugo mesto nosi 50 a treće 25 VPpoena.

Ako imate otvorenu vašu ECA prodavnicu, za svaki postavljeni proizvod dobijate 1VP, maksimalno 50VP poena na mesečnom nivou.ECA

 

Opcija Reassign. Ako vašeg PSA člana koji je bio aktivan u poslednjih 90 dana i imao 600 ili više od 600 ostvarenih VP poena spustite nekom vašem PSA članu, dobijate 5VP poena.

Distribucijom Gift Card dobijate 10VP po kartici koju ste nekom poklonili. Maksimalno na mesečnom nivou možete imati 300 VP poena od ovih aktivnosti.

gift-card

Distribucija STAR Daily Drawing, učestvovanje u nagradnom izvlačenju može vam doneti 50VP poena na mesečnom nivou.

GCdrawing

 

Treba znati da za vaš status iz prošlog meseca u narednom mesecu dobijate takođe pripadajući broj TC kredita pa tako i njih pretvaranjem u MRP poene dolazimo do VP poena. Evo koliko se za odre]eni ostvareni status dobije TC kredita. EA2=10TC, BTL=12TC, STL=14TC, GTL=16TC, PTL=20, DTL=24TC

Za kraj ostavljene su dve najmoćnije opcije koje vam donose i najviše VP poena

Postavljanje SO/Standing Order-a na inos od 1500 ili više VP poena dobijate dodatnih bonus od 100 akcionih VP poena. Recimo da postavite SO na paket od 125TC kredita vi automatski svakog meseca dobijate 1500+100=1600 VP poena, i vaš EA2 status je automatski rešen. A od tih 125TC koje ste kupili vi možete napraviti dodatno više od 1000VP poena.

Standing-oreder

Gradnja tima donosi ubedljivo najznačajnije VP poene i oni su višestruko korisni. Za one koji nisu znali evo koliko  se dobija VP poena od vaših PSA članova koji su postigli neki od statusa.
Za svakog PSA /direktnog člana koji ima EA2 (Executive Affiliate ) status dobijate 100VP poena
Za svakog PSA /direktnog člana koji ima BTL (Bronze Team Leader) status dobijate 200VP poena
Za svakog PSA /direktnog člana koji ima STL (Silver Team Leader) status dobijate 300VP poena
Za svakog PSA /direktnog člana koji ima GTL (Gold Team Leader) status dobijate 400VP poena
Za svakog PSA /direktnog člana koji ima PTL (Platinum Team Leader) status dobijate 500VP poena

Naravno za dobijanje VP poena ima još mogućnosti a takođe stalno se radi na unapređenju i postavljanju novih opcija koje nam donose VP poene.

Treba biti uporan i istrajan u ovom poslu i rezultati neće izostati.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.