STRATEGIJA 24h posle

Strategija kako raditi posle prvih 24h

Ako ste pratili uputstva i odradili zadatke predviđene za prva 24h možemo krenuti dalje.

Sledeće što treba da uradite je regristracija a2a članstva. Ovaj zadatak je namerno izostavljen iz prvih 24h iz razloga što je proces odobravanja i kompletiranja a2a registracije dosta vremenski fleksibilan i ponekad za odobrenje treba sačekati i nekoliko časova a ponekad to znači i prekoračenje vaših prvih 24h.

Ovde možete odraditi ovaj zadatak

https://www.sfimg.com/Home?tab=a2a

Naredna stvar koja treba da se radi su dnevni zadaci iz TO-DO LIST , znači njih treba da radite svakodnevno. Kako se rade dnevni zadaci imate objašnjeno u post kategoriji SFI video trening.

Obratite pažnju da svakodnevno odigrate i nagradne igre DAILY GRAND i T-Time takođe i za njih imate video trening .

Sledeće

Ako do sada niste učlanjeni u naše SFI Facebook grupe (jedna je za EX-YU a druga za englesko govorno područje) molim vas da mi pošaljete zahtev za prijateljstvo na moj Facebook nalog https://www.facebook.com/zmilan10 Kako bih vas mogao dodati u naše FB grupe. Ovo je jedna od bitnih stvari jer saznaćete mnogo korisnih stvari vezanih za SFI. Tu možete da postavljate pitanja, da u sekciji files/datoteke pročitate veoma mnogo kvalitetnih članaka koji vam zaita mogu mnogo pomoći.

Sledeće

Sada ćemo da odgovorimo na pitanje zašto treba raditi dnevne zadatke i zašto treba sakupljati VP poene (Versa Points).

sfi-basics01

Važno je da razumemo na samom startu, ovo nije posao u kome se zarađuje klikajući po crvenim tabovima i niko vas neće ni platiti za to! Vaš posao se sastoji iz nečeg sasvim drugog i mnogo konkretnijeg! Kroz dalju trening/obuku doći ćemo i do tog konkretnog dela koji u osnovi predstavlja našu zaradu i samu svrhu našeg članstva u SFI kompaniji.

VP poeni predstavljaju vrednovanje vašeg rada u SFI. Svaka vaša akcija biće vrednovana kroz VP poenea oni se na kraju svakog meseca obračunavaju i pretvaraju u konkretan novac. Ali još važnija stvar je ta što VP poeni odnosno njihov broj predstavlja osnovu za naše rangiranje i napredak u SFi svaki napredak u SFI podrazumeva i veću zaradu. Logičan zaključak, bez VP poena nema napretka a nema ni zarade. Videćete u kasnijem radu da će vas upravo ti VP poeni podsticati ka sve većoj zaradi.

SFI kompanija je postavila kao minimum 1500 VP sa kojima kada ih prikupite na mesečnom nivou učestvujete u deobi zarade. Naravno veći broj VP poena je i veća zarada ali veći broj VP poena ima smisla teku u nekom kasnijem periodu.

Prvog meseca bez ikakvih problema možete da dođete do tih 1500 VP. A ako dobro iskalkulišete možete Iidrugi mesec da osvojite 1500 VP i EA2 status.

E sad dolazi ono bitno, u prva dva meseca svako će istrošiti svoju listu zadataka koji mu donose VP poene. I ŠTA SAD ?

Kao stalni izvor VP poena ostaće vam poeni od dnevnih i nedeljnih zadataka. Na mesečnom nivou to bi ovako izgledalo. Dnevno možete da osvojite 11 VP od dnevnih zadataka. Ako to pomnožimo sa 30 dana 11×30=330 VP , znači dobijamo ukupno 330 VP na mesečnom nivou. Nedeljni zadaci (ima ih 3) donose sledeći broj poena na nedeljnom nivou:

 • Slanje poruke vašim PSA , CSA ili grupni mejl  nedeljno donosi vam 30 VP
 • Pregled vaše Tconnect stranice nedeljno donosi vam 5 VP
 • Slanje poruke Stream post nedeljno vam donosi 3 VP (min 3 poruke treba poslati u 3 dana)

Kada saberemo nedeljni broj VP poena 30+5+3=38 VP , dobijamo 38 VP i to pomnožimo sa 4 nedelje u mesecu 4×38=152 VP na mesečnom nivou.

Takođe u kasnijem periodu imate i jednom mesečno ocenjivanje vašeg sponzora što vam donosi 10 VP (za ocenjivanje potrebno je bit SFI član 2 meseca)

Kada saberemo dnevne , nedeljne zadatke i ocenjivanje 330+152+10=492 VP dobijamo cifru od 492 VP poena. Nama je kako znamo potrebno min. 1500 VP mesečno tako da dobijamo razliku 1500-492=1008 VP to je broj poena koji nam još nedostaje. U prva dva meseca to nije veliki problem ako samo malo iskalkulišete.

Kako napraviti dobru kalkulaciju VP poena na samom početku rada u SFI?

Odmah da kažem ako ste se registrovali krajem meseca, naravno da računajući nekog ko se učlanio na samom početku meseca vi imate mnogo manje dana a samim tim i nemogućnost da sakupite veći broj denvnih i nedeljnih VP poena. To ipak nije problem jer u tom slučaju SFI dozvoljava da prebacite sakupljene VP poene u naredni mesec i u tom sledećem mesecu napravite potrebnih 1500 VP.

Naravno ova mogućnost se pruža samo jedanput na vašem početku rada u SFI, posle toga kada se na kraju svakog meseca VP poeni obračunaju (u novac), vi naredni mesec startujete sa 0 VP

Ok, vratim se našoj kalkulaciji. Sad kada znamo koliko VP poena možemo da osvojimo dnevno i nedeljno a ako smo sve uradili kako treba u prvih 24h, trebali bi da imamo 700 ili više VP poena u prva 24h. Uzećemo da je situcaija sledeća, ako recimo do kraja meseca ima još 10 dana mi možemo da izračunamo mogući broj VP poena. U našem slučaju dnevni zadaci bi nam donosili do kraja meseca sledeći broj  VP poena 11VPx10 dana=110 VP. Sada nedeljni zadaci (napomena pošto je u pitanju 10 dana znači da imamo mogućnost da sakupimo VP poene iz 2 nedelje) koji kada se obračuna broj nedelja i VP poena dobijamo sledeći rezultat 30VPx2nedelje=60 VP, 5VPx2nrdelje=10, 3VPx2nedelje=6, u zbiru 60+10+6=76VP. I sad možemo da dobijemo okvirni broj VP poena koji možemo da napravim do kraja meseca koristeći dnevne i nedeljen zadatke 700 (iz prvih 24h)+110+76=886 VP. Kako znamo da nam je minimum 1500-886=614 VP znači da mi trebamo do kraja meseca da sakupimo još 614 VP poena. Sledeća stvar koju radimo je da odemo na našu stranicu VP Ledger  gde nam se nalazi popis svih naših zadataka i odrađenih i onih koje još nismo odradili. Zadaci koji još nisu odrađeni imaju 0 nulu na krajnjoj desnoj strani a prva brojka kod zadatka predstavlja broj VP koliko donosi taj zadatak. Sada jednostavno izaberete zadatak ili više njih gledajući da dođete do naše željene brojke od 614 VP, naravno da ne možete baš tačno odraditi 614 VP ali gledajte da mnogo ne prelazite ukupno potrebnu brojku od 614 VP u našem primeru.

PAŽNJA VAŽNO!

Pokušajte da iz LAUNCHPAD lekcija ostavite kviz pitanja koja se nalaze na dnu svake lekcije a u VP Ledger stranici su pod LAUNCHPAD ima ih ukupno 30 a svaki odgovor na pitanja donosi po 15 VP. Njih sačuvajte za sledeći mesec! ZANČI NJIH NE KORISTIMO U PRVOM MESECU!

Ako vam bude potrebna pomoć oko ove strategije i pravilne kalkulacije u vašem konkretnom slučaju, obavezno me kontaktirajte i rešićemo sve potencijalne probleme.

Bitno je da sledite ova uputstva i ne radite napamet. Ovo je posao u kome ako želite uspeh nema žurbe i ishitrenih poteza. Bitno je prihvatiti određena pravila i videćete da u veoma kratkom roku mnoge stvari biće vam mnogo jasnije i logičnije.

Kao zaključak treba istaći da su VP poeni (Versa Points) od izuzetne važnosti a takođe su osnov za vaš uspeh i rad u SFI.

Naravno sada će da usledi logična konstatacija i pitanje.

Pa dobro sve je to lepo ali KAKO JA ZARAĐUJEM I GDE SU PRAVE PARE!?

Kako zarađuješ i za šta si plaćen, jasno konkretno i precizno je definisano u delu zvanom COMPESATION PLAN

https://www.sfimg.com/Reference/CompPlan

compplan1

Odgovore na sva vaša pitanja tipa KAKO DA….

KAKO DA … sve do detalja objašnjeno je u 30 lekcija LAUNCHPAD i razrađeno u fantastičnom internet marketing kursu INTERNET INCOM COURSE

KAKO DA … sva pitanja i odgovori  imaju na našim SFI Facebook grupama

KAKO DA … SFI webinar, uživo saznaćete sve potrebne stvari i veštine rada u SFI

KAKO DA … odgovori na http://biznisportal.net/ takođe ovaj sajt ima namenu i ulogu da bude vaš trening centar za sve stvari vezane za SFI poslovanje.

U SFI trebate uložiti određeno vreme i nećete se pokajati zbog utrošenog vremena i truda. Ovde smo samo malo zagrebali ispod površine i svega onoga što SFI pruža.

Ja sam u SFI da radim i zarađujem i to na moje zadovoljstvo besprekorno funkcioniše!

 

POD OBAVEZNO!

PROVERAVAJTE VEŠ E-MAIL NALOG KOJI STE DALI PRILIKOM REGISTRACIJE U SFI JER ĆE VAM NA NJEGA STIZATI  SVA NEOPHODNA OBAVEŠTENJA, TAKOĐE POSEĆUJTE I OVAJ SAJT  http://biznisportal.net/ JER ĆE NA NJEMU BITI SVE VAŽNE STVARI VEZANE ZA SFI.

8 Responses to “STRATEGIJA 24h posle”

 1. branislav says:

  Odlično ste sve smislili. Molim vas da ispravite grešku u tekstovoma koja se ponavlja:

  Piše, TO-DP-LIST a zreba da piše TO-DO-LIST. ja to shvatam lako ali početnike može dovesti do zabune!

  S poštovanjem,
  Branislav Maričić.

  • Milan says:

   Hvala Branislave na ukazanim propustima, biće ispravljeno.

   Srdačan pozdrav
   Milan

 2. branislav says:

  Eto i ja sam napravio grešku iako vodim računa da do nje ne dođe. Umesto reči TREBA napisao sam reč ZREBA.
  Izvinjavam se čitaocima.

  Veliki pozdrav i puno uspeha!
  Branislav Maričić.

 3. boran says:

  Postovanje, ja imam jedno pitanje posto ste naveli da ni slucajno ne radimo lunchpad a ja sam to sve odradio prvu noc posto nisam imao pristup ovom sajtu i mislio sam da je prevara kao i ostalo, hoce li biti veliki problem za mene da sledeci mesec nadoknadim jos 1500 poena?
  Hvala unapred, svako dobro!

  • Milan says:

   Borane sad sta je tu je preporuka je onda da vise ne radite nikave dalje zadatke osim dnevnih i nedeljnih jer su oni obnovljivi na mesecnom nivou, dok ostali zadaci su jednokratni i kada se jednom urade vise ih ne mozemo koristiti za sticanje VP poena.

 4. boran says:

  Hvala na odgovoru, nekako ce se to vec skupiti nadam se. 🙂

 5. Slavica says:

  Postovanje!!
  I ja imam isti problem kao Boran.
  odradila sam 20-ak lekcija kada sam se registrovala..
  pa tek onda sam pronasla vas portal.
  Sada sam stala sa tim..ali verujem da ce mi i samim tim biti teze sledeceg meseca..:(

 6. njegos says:

  Bravo za strpljenje i opsirnost u objasnjavanju.
  sve je do detalja jasno.

  Moje pitanje g. Milanu je , da li mi dozvoljavate da deo sadrzaja iskoristim pri izradi svog sajta.

  Hvala