FAST TRACK 2.0

18-BFAST TRACK 2.0
Od 07.10.2014 nastupile su promene u vezi FAST TRACK bonusa i potrebnih kvalifikacija koje treba ispuniti kako bi se dobio status FAST TRACK MEMBER i kako bi se dobio dodatni bonus izražen u VP poenima.
U ovom trenutku imamo dve opcije FAST TRACK ZA NOVE ČLANOVE I FAST TRACK ZA STARE ČLANOVE, koji nisu od ranije uspeli da na vreme ispune uslov.

badge-FTgold
FAST TRACK ZA NOVE ČLANOVE
Novi članovi imaju mogućnost da u toku prvih 24h od svoje registracije u SFI, kroz zadatke prikupe 500VP poena i tako steknu prvi uslov da postanu FAST TRACK MEMBER


Ovo je bitno zbog daljeg razvoja posla a pogotovo ako se planira ozbiljan posao i izgradnja velikog i jakog tima. Jer ovo je prestižna značka/bedž koja nosi I određene benefite u daljem radu.
Da bi se u potpunosti ispunio uslov za sticanje zvanja FAST TRACK MEMBER, pored prikupljanja 500VP poena u prvih 24h od registracije potrebno je u roku od 10 dana da se ostvari prodaja ili kupovina u iznosu od 20$.
U tu svrhu da bi se novim članovima olakšao izbor, ponuđen je novi paket New Member Pack (NMP) u vrednosti od 20$.
Paket New Member Pack (NMP) sadrži vema povoljnu i bogatu ponudu koja se sastoji od
– 50TCredita
– 200 MRP poena (Member Rewards Points)
– 500VP sales/prodajnih poena (Versa Points)
– 10 EZ Tokena (Koriste se za igranje nagradnih Zebra igrica)
– 30 dana po 1 besplatni ulaz za dnevno izvlačenje na TripleClicksu Daily Crown
– 3 CSA člana
Paket je izuzetno povoljan a za početnike pruža već u samom startu odličnu priliku da na najbolji način sagledaju potencijale SFI kompanije i uspešno započnu svoj posao. Svi članovi koji ostvare ove uslove i postanu FAST TRACK MEMBER dobijaju i bonus od 250VP poena.
I to nije sve FAST TRACK MEMBER ima i beneficije u zaradi, jer je u kompezicionom planu uvedena nova stavka FAST-TRACK BONUS AKCIJE. A to podrazumeva da svakog meseca možete da ostvarite bonus akcije (shares) iz TripleClicks Executive Pool-a.
Na svakih 10VP dobija se 1 Akcija (shares) pa recimo ako u mesecu imate EA status i 1500VP, vi za taj broj ostvarenih VP poena dobijate 150 Akcija (shares). Naravno ovo je prost primer jer kod tim lidera iznos mesečnih VP poena je mnogo veći pa tako je i broj akcija koje se mogu dobiti mnogo značajniji a pogotovo kada je u pitanju finansijska strana svakog takvog člana.

h-fasttrack
Da bi se svakog meseca ispunio uslov za ostvarivanje ovakve dobiti svaki član mora biti najmanje na EA status i imati minimum ostvarenih 20$ prodajnih ili kupovnih. Sama kupovina ne mora biti striktno izražena u novčanoj valut već se priznaje i kupovina sa TC kreditima i MRP poenima, jer i TC IiMRP su zamenske valute sa kojima se može kupovati na Tripleclicks sajtu.
Većina Tim lidera ovo već odavno ispunjava pa tako da što se tiče ovog uslova on ne predstavlja nikakvu poteškoću. A sa druge strane korist Iibenefiti su mnogo veći. Znači u svakom slučaju ovo se isplati.
FAST TRACK ZA STARE ČLANOVE
Stariji članovi koji već od ranije imaju Fast Track imaju mogućnost da dobiju status GOLD FAST TRACK ako ispunjavaju uslov da imaju postavljen SO Standing order na minimum 1500VP. Ostali članovi koji nisu na SO a imaju takođe od ranije Fast Track ako žele mogu da postave SO na minimum 1500VP do 17.10.2014. I tako ispune uslov.
Takođe članovi koji nisu na svom početku uspeli da dobiju Fast Track po onim starim uslovima imaju mogućnost da do 17.10.201 ispune potrebne uslove koji im nedostaju za postizanje GOLD FAST TRACK statusa.
Primetićete na vašem nalogu i kod vaših članova kada gledate u Genealogy, da pored imena člana stoji mali avion a ima ih u različitim bojama. Evo i tumačenja šta predstavljau određene boje
ZLATNA BOJA – član ima ispunjene sve uslove i ima status GOLD FAST TRACK
SIVA BOJA – član je uradio Fast Track ali nema postavljen SO
ZELENA BOJA – član ima uslove za odrađivanje Fast Track-a ali svi uslovi još nisu dovršeni
CRVENA BOJA –član ima vremenski rok od 72h ili manje da bi ispunio uslove

O svemu ovome možete dodatno da se informišete na SFI sajtu sa ovog linka http://news.sfimg.com/2014/10/07/introducing-fast-track-2-0/
VAŽNO
SVE OVO VEZANO ZA FAST TRACK NIJE NEŠTO ŠTO SE MORA ISPUNITI NITI VAS IKO SA BILO ČIM NEĆE PRISILJAVATI,NITI USLOVLJAVATI. OVO JE NA DOBROVOLJNOJ BAZI I SVAKO KO NE OSEĆA POTREBU DA ISPUNI OVE USLOVE NIJE DUŽAN DA PREDUZMA BILO KAKVU AKCIJU.

Both comments and pings are currently closed.

9 Responses to “FAST TRACK 2.0”

 1. Vladan Radivojevic says:

  It is nice to see one new think like this in our company.

 2. Zorica Petrovic says:

  Zdravo,ja sam vas novi clan.

 3. Vesna Bačko says:

  Pošto je početak meseca i početak rada, trudiću se da ostvarim potrebno. Naravno nisam imala do sad ni slična iskustva, ali volim da učim.

  Hvala na dobrodošlicama i dosadašnjoj saradnji.

 4. Maja says:

  Da li da kupim New Member Pack (NMP)??? Imam još 1 dan, jer sam novi član…

  POMOĆ…

 5. Zuhdija says:

  Jednostavno fenomenalno
  na samom pocetku je zarada za prodavača

 6. mladen says:

  Pozdrav svima i hvala na dobrodošlici.

 7. mladen says:

  Pozdrav svima i hvala na podršci…