Postavljanje SFI TripleClicks banera na blog

Ovaj video ima za cilj da pokaže kako se postavlja SFI TripleClicks baner na blog u cilju odrađivanja zadatka iz VP LEDGER liste u svrhu dobijanja 100 VP poena  za izvršeni zadatak.

Mnogi novi članovi se nisu do sada sretali sa izradom bloga ili tek počinju ili planiraju da naprave svoj prvi blog, pa im u startu ovaj zadatak izgleda komplikovan.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

15 Responses to “Postavljanje SFI TripleClicks banera na blog”

 1. Dragana Bauer says:

  zahvaljujuci ovom videu ospesno sam postavila baner na svoj blog I osvojila 100vp
  hvala

 2. Dragana Bauer says:

  inace slika avatara je ocigledno preuzeo system sa mog blog a:D

 3. violeta says:

  meni treba mala pomoc, kad kopiram ovaj prvi link naravno ubacim moj id broj izadje mi samo stranica gdje mogu da se uclanjuju al mi ne izadje slika kao na videu..gdje grijesim ?hvala

 4. bilja says:

  ja sam sve uradila kako je objasnjeno i izlazi svuda moj id a nije mi izvrsen zadatak. moze li mi neko objasniti zasto? hvala

 5. stoja says:

  i ja isto imam problem sa tim kao i gospodjica violeta uradila sam sve kako ste nam objasnili ali stalno mi izlazi stranica za uclanjenje na sfi nalog ne izlazi mi ova stranica kao na videu koji ste postavili

 6. Tomislav says:

  Postovani!
  Moj je problem da kod postavljanja banera na blog kao rezultat dobijem svoju stranicu na Triplkliksu.a ne stranicu na kojoj se netko noi moze uclaniti.
  Evo sto radim:
  Odem na stranice marketing aid i tamo odabrem opcije TC i baner,tada na ponudjeni baner,tada kopiram kod ispod slike i na svom blogu na gadgtu zaljepim taj kod u okviru html javaskript.
  Klikom na sliku otvara mi se stranica triplekliksa sa mojim id ali sa reklamama a ne sa pocetnom stranicom za upis novih clanova….gdje gresim.
  Hvala na pomoci.
  Tomislav Strahonj
  id=16366229

  • Milan says:

   Problem može da bude jer ste vi već ulogovani na vašu TripleClicks stranicu pa vas sistem automatski preusmerava na vašu stranicu a ne na stranicu sa formom za registraciju. Probajte na nekom računaru gde niko nije registrovan u SFI/TripleClicks.

 7. Tomislav says:

  Milane!
  Gdje je ta mini blog stranica?
  Kako da dodjem na nju i postavim svoj blog?
  Hvala

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.