Neka nam svima ovo bude primer kako se radi u SFI

Branka Dzodic BTL (Bronze Team Leader)

Branka se učlanila u SFI 03.01.2013. Svoj uspeh može da pripiše isključivo samo sebi i svojoj volji, želji i upornosti.

Neka vam Branka bude primer da vi ne radite ovaj posao za drugog već prvenstveno za sebe. Takođe neka vam Branka bude primer da se uspeh može postići i bez ulaganja novca.

  • Na oglašavanje posla nije potrošila ni jedan dinar/dolar
  • Kako je sama još ranije izjavila, ona nije učila engleski jezik već ga poznaje zahvaljujući gledanju stranih filmova i serija. Ali to joj nije bila prepreka da savlada SFI i da se uspešno oglašava i pronalazi članove  kako na domaćem tako i na stranom tržištu.

I kada pokušate da tražite razlog i izgovor,  kada vam ne ide neka vam Branka bude za primer  da se sve može postići  i da nema opravdanja niti izgovora.

Ovo je za sve nas konkretan primer da se u SFI poslu može uspeti

Evo šta kaže Branka :

Svima koji imaju dilemu, da li SFI radi, da li se moze uspeti i da li ce i oni moci, zelim na ovaj nacin da porucim: SFI RADI! I VI, OVO MOZETE!

Branka Dodic BTL

Both comments and pings are currently closed.

6 Responses to “Neka nam svima ovo bude primer kako se radi u SFI”

  1. Bravo Branka! A bravo i za sponzora! Da, SFI radi, samo ga treba i raditi kao sto radi Branka. Pa uostalom kao i svaki drugi normalan i legalan posao. Ali ste svoj sef i gazda svog vremena. Mogucnosti su ogromne sa SFI. Samo ko ume da ih prepozna. A prepoznace ih svako ko zeli da nesto i procita.

  2. Bravo i jos vise uspeha u daljem radu za mog sponsora Branku Dzodic,i sve nas naravno koji hocemo da radimo i napredujemo sto je valjda normalno za poslovnog coveka bez obzira kojim se poslom bavi.Puno uspeha Branki i svima Vama i meni sa Vama u daljem radu.Pozdrav

  3. Hvala za ovaj clanak i hvala Branki za ovaj primer – sve je ovo vrlo, vrlo podsticajno.

  4. Bravo Branka! Iskrene čestitke. Baš me raduje pročitati priču o nečijem uspjehu. Isto tako, jako me raduje što sam preko svog sponzora Milana Zorića i ja od neki dan postao dio ove predivne zajednice.

  5. Čestitam Branka, samo tako nastavite i nadam se da će mnogi poći ovim putem. Bravo!!!

  6. Draga Branka, trudim se da vas pratim ako uspem bicu srecna, vase napredovanje je samo rezultat vaseg rada. Lepo je videti i cuti kada mladi napreduju sami, bez da ih neko potpomaze… Za neke stvari postoje individue koje umeju same da se izbore do vrha a nekima treba “pomoc” i nije lose kada procitamo neke poruke u forumu pa shvatimo : vidi pa dobro sam uradio…ili a, tu gresim!!