Mirjana Čelić prva u Srbiji !!!

najboljiNa zvaničnoj SFI tabeli Mirjana Čelić je na prvom mestu u Srbiji !!! Koliki je to uspeh dovoljno vam govore imena fantastičnih Tim Lidera koja su ostala iza nje. FENOMENALNO FASCINANTNO ali ne i iznenađujuće. Ovaj uspeh nije došao kao spoj sretnih okolnosti već potpunim posvećenjem SFI poslu. Uložen je ogroman trud i rad kako bi se došlo do ovog zadivljujećeg rezultata.  Od samog starta videlo se da ona ima u sebi veliki potencijal i nepokolebljivu  želju za uspehom. Sve to na najbolji mogući način joj se vraća. Mirjana je pokazala svima nama put kojim treba ići a što je još važnije pokazala je svojim primerom da se u SFI itekako može uspeti .  

Znam da svim mi imamo svoje “ja”, pa “svoje misljenje” pa “svoj tempo” medjutim … ovo sto Mirjana radi je FENOMENALNO i vodi vas putem potpune ne samo finansijske slobode, nego i SLOBODE IZBORA i do toga da zaista imate svoje “JA” a ne da slusate nekog “sefa na poslu” za sitne pare.

Boris Janevski

 

mirjana-4b

Još jednom čestitam ti Mirjana i želim ti još mnogo uspeha kako u SFI tako i u tvom privatnom životu.

Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “Mirjana Čelić prva u Srbiji !!!”

  1. mirjana says:

    I ovde i svuda i dokle god zivim hvala za svako slovo podrske, svim dobrim ljudima, Boris Janevski koji me je naučio svemu, Sasa Stojanovic koji mi je dao podrsku, kada je bilo najteze i HVALA mom sponzoru Ana Barnak, sto sam je slučajno srela na stazama fb, i Tebi Milane VELIKO HVALA za SVE i za ovo slovo sto me na danasnji dan rasplaka.

  2. Miljenko Plisic says:

    Bravo Mirjana, svaka čast:)