DA LI ĆETE USPETI ZAVISI OD VAS I JEDINO OD VAS!

Autor teksta: Olivera Fancikic Platinum Tim Lider

18-BNaš posao je vezan za internet i samim tim je javan, a mi smo javne ličnosti. Budite toga svesni kada rešite da radite ozbiljno i posvećeno. Na internetu ćete se susresti sa raznim blogovim/ sajtovima, oglasima, komentarima koji su negativni i blate našu Kompaniju i naš posao. U pitanju je konkurencija i neki naši bivši članovi koji nisu uspeli. Zašto nisu uspeli svakako nije do Kompanije, nego do njih samih.

Go Forward

Uvek kažem novim članovima da ste besplatnom registracijom dobili ovde mnogo. Dobili ste priliku da prvih mesec dana imate dostupne sve informacije o kompaniji, načinu rada i zarađivanja i pristup besplatnim i jako vrednim kursevima obuke i svim potrebnim alatima ( imate sve to na Vašem SFI nalogu). Takođe imate bezrezervnu pomoć i podršku ovde u grupi, imate datoteke i prevedena uputstva za rad i pristup on-line webinarima. Na Vama je da pročitate i proučite sve pažljivo i detaljno i odlučite da li vam posao odgovara.

ZAŠTO TREBATE ODLUČITI DA LI VAM POSAO ODGOVARA?

Evo zašto:
1. Ovaj posao zahteva VREME ( ne sat , dva dnevno već puno radno vreme ako želite uspeti). Trebate odvojiti nekoliko sati dnevno za čitanje i učenje, pripremu za oglašavanje, samo oglašavanje. Trebate odvojiti vreme za rad sa svojim budućim članovima. Mislite o tome i procenite da li imate vremena za ovaj posao, ili bolje rečeno želite li da odvojite potrebno vreme.

2. Ovaj posao zahteva ULAGANJA. Posao NIJE POTPUNO BESPLATAN. Besplatna je registracija i to jeste velika prednost jer možete početi bez ikakvih obaveza i proučiti posao, način rada i zarađivanja i proceniti i odlučiti hoćete li nastaviti da radite ili ne. I svima preporučujem da ovo urade. Treba se uložiti u Fast track članstvo ( ne mora se, ali je korisno ko je čitao i bio na webinaru zna zašto). Kasnije nakon par meseci treba se uložiti u status, u tim , u oglašavanje. Ali se registracija ne plaća, niti ima obavezne članarine, kao što je to slučaj sa ostalim ” internet poslovima”. Dobro je to što VI ODLUČUJETE KADA ĆETE , KAKO I KOLIKO ULOŽITI. To zavisi samo od vas, Vaših mogućnosti i ciljeva, ali je činjenica da se u posao treba uložiti ako želite da uspete i napredujete, što je sasvim normalno kao i u bilo kom drugom poslu. Ovo je Vaš lični, privatni biznis i trebate se tako odnositi prema njemu.

3. Ovaj posao NIJE BRZA I LAKA ZARADA. Ovo nije posao za platu. Dakle nema plate za klikanje po tabovima, već za konkretan rad. Ovde treba zaraditi. Kompanija nam daje mogućnost da učimo, primenimo naučeno i zaradimo. Rezultati ne dolaze odmah. Dakle, imajte na umu da NIJE BRZO i DA NIJE LAKO.

Sada će se mnogi članovi pitati a šta je to tako dobro u Kompaniji. Evo odgovora:

1. SFI Kompanija postoji i prisutna je na internetu od 1998.godine

2. Kompanija nikada nije radila sa gubitkom uvek je beležila rast

3. Zarade se redovno isplaćuju zaposlenima svakoga meseca već punih 18. godina

4. U okviru kompanije posluje velika on-line prodavnica TripleClicks, dakle realan i zdrav izvor novca je izvor profita. Kompanija se ne finasira od registracija i članarina kao većina internet ” poslova i sajtova”

5. Kompanija ima svoje sedište ( Linkoln-Nebraska), svog predsednika (Gary Carson) i Upravni Odbor.

6. Kompenzacioni plan Kompanije omogućava saradnicima zaradu po 6 osnova: https://www.sfimg.com/Reference/CompPlan?referrer=search ( imate prevod u datotekama, proučite)

7. Ono što još ukazuje na sigurnu, stabilnu i legalnu Kompaniju kada je SFI u pitanju jeste i činjenica da je Kompanija već godinama član Better Business Bureau ( https://www.bbb.org/), akreditovane organizacije za ocenu kvaliteta kompanija ( SFI je ocenjena ocenom A+ od strane Better Business Bureau).

bbb_logo

8. SFI i TripleClicks sajt su osigurani, jer SFI kompanija ima Sertifikat Geotrust-a, jedne od najpoznatijih Kompanija za zaštitu podataka i sajtova ( https://www.geotrust.com/about/), tako da možemo biti potpuno sigurni da su naši lični podaci kao i podaci sa računa i kartica osigurani. Oni koji kupuju on-line znaju da svi sajtovi koji se bave on-line prodajom imaju lokot ( katanac) koji se nalazi na SFI i TC sajtu . Takođe kada na Vašem SFI nalogu skrolujete ekran na dole , na dnu stranice videćete setifikacioni znak Geotrust-a ( možete kliknuti na znak i pročitati šta piše, a takođe izguglati ako Vam ovi pojmovi nisu poznati).

9. Posao je stabilan i dugoročan, isplata zarade redovna i na vreme ( svakoga meseca u dan), a nakon nekoliko godina imate mogućnost da obezbedite sebi stabilna dugoročna primanja ( mnogi to nazivaju penzijom, jer jeste tako)

Sve ovo ukazuje da je SFI Kompanija legalna, stabilna kompanija, a da je posao dugoročan i siguran. PROČITAJTE, PROUČITE SVE DOSTUPNE INFORMACIJE I UPOREDITE I PROCENITE.

Education Concept.

Ja radim ovaj posao 2 godine ( tačnije za 3 nedelje je dvogodišnjica mog rada u Kompaniji) i od samog početka verujem u ovaj posao, jer sam proučila sve informacije i uvidela koje su mogućnosti. A mogućnosti su takve da možete sebi obezbediti lepu dodatnu zaradu nakon par meseci, a nakon godinu ili dve možete doći do toga da Vam ovaj posao postane glavni izvor prihoda kao što je i meni i mnogima ovde.

Zašto kažem nakon godinu, dve? Upravo zato što sve zavisi od Vas što je sjajno. Zavisi od toga koliko ćete vremena, rada i novaca uložiti i to je sasvim normalno, jer je ovo Vaš lični, privatni biznis. I kako se budete odnosili prema poslu takvi će Vam biti rezultati. Upravo zato nas Ugovor sa Kompanijom obavezuje da ne iznosimo svoju zaradu u javnost, jer bi to izgledalo kao garancija da će svi zaraditi toliko.

Garancije za zaradu nema, jer sve zavisi od Vas. Neko će zaraditi koliko i ja , a neko će zaraditi više. Drugi pak neće zaraditi ništa, ukoliko nisu shvatili šta i kako. Što se mene tiče, meni je to sjajno, jer najzad nakon 25 godina rada nešto zavisi samo od mene, a ne od nekog šefa, direktora, krize u zemlji i sl.

KO NIJE USPEO? Nisu uspeli oni koji su očekivali novac preko noći. Nisu uspeli oni koji su mislili da se može raditi sat, dva dnevno. Nisu uspeli oni koji nisu bili dovoljno uporni i posvećeni i koji su hteli NOVAC ODMAH. Toga nema nigde i bežite od takvih ” poslova” i obećanja . Sada idu po internetu i blate SFI Kompaniju pri tom nude BRZU I LAKU ZARADU, RAZNE PIRAMIDALNE POSLOVE I KLIKANJA.

neuspeh

Dakle, dajte sebi vremena da proučite i pročitate sve o našoj Kompaniji i mogućnostima koje Vam se ovde nude. Pa, procenite sami da li je ovo posao za Vas ili nije. Ko je iole pametan i inteligentan složiće kockice i uvideti prednosti. Niko Vas neće ubeđivati niti zadržavati.

Na Vama je da odlučite. ILI ĆETE ZGRABITI PRILIKU ( kao što sam je ja zgrabila i mnogi naši tim lideri) ILI NEĆETE. VI STE ODGOVORNI ZA SVOJE ODLUKE I ZA SVOJE ŽIVOTNE IZBORE. NIKO DRUGI!

uspeh

Ja ću Vam samo reći da ti bivši članovi i konkurencija menjaju već ne znam koji po redu ” internet posao” i svaki im traje najviše 2 meseca jer toliko traje i sajt na koji su se prijavili da “rade”. A u nedostatku svog programa rada, čitava promocija ” tih sjajnih poslova” bazira se na blaćenju konkurencije i odvlačenju naših novih članova. Mislite o tome. Proučite, procenite i odlučite ! Prošetajte po SFI Forumu, po našim grupama, poslušajte webinare uspešnih lidera kako su i zašto uspeli i zašto već mesecima rade ovaj posao.

Procenite izvagajte i odlučite. Sve zavisi od Vas i jedino od Vas!

Olivera-Fancikic  Zahvaljujem se Oliveri na ovom sjajnom tekstu!

 

 

Slične teme koje vam mogu biti od koristi

NEMA USPEHA PREKO NOĆI!

Zarada

Razlika između plate i zarade u internet poslu

 

 

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.