Saveti za kraj meseca

18-APošto se bliži kraj meseca, treba se obratiti pažnja na par stvari. Već je postalo pravilo da mnogima fale neki VP poeni bitni da bi se održao određeni status. Iskoristite ovih par dana do kraja meseca i iskalkulišite na vreme koliko vam je potrebno tj. koliko vam fali VP poena.

Prvo krenite od vaše VP Ledger stranice i proverite da kojim slučajem niste izostavili ili zaboravili na neki od zadataka.

Pogledajte na vašoj TripleClicks stranici koliko imate TC i MRP. Da se podsetimo za 126 MRP može se kupiti 1TC i dobiti 102VP. Takođe pronađite aukciju koja nosi oznaku DP na kojoj možete da duplirate MRP. 1TC=1BID=10MRP Takođe trebate da znate da za svaki BID na aukciji i potrošen 1TC posle završene aukcije dobijate 1VP.  Znači da ovde možete iskalkulisati niz varijanti koje vam odgovaraju.

Bitno je da igrate i T-Time igru gde možete da dobijete besplatno 2TC dnevno, igru možete igrati svakih sat vrmena u toku 24h sve dok ne budete izvučeni. Takođe iskoristite ovih par dana da učestvujete u Daily Grand izvlačenju. Ako to niste do sada radili vreme je da počnete. Takođe ako imate EA status ili veći možete na ASK SC da izvršite dodatno glasanje za 20 odgovora koje vam donosi još jedno dnevno izvlačenje na Daily Grand a samim tim povećavate i šanse za dobitak na izvlačenju.

Ako nemate dovoljno TC za konverziju niti MRP za kupovinu jednog TC kredita, možete kupiti 1TC po ceni od 1.89$ i takođe po obavljenoj kupovini dobijate 102VP. Svakako to ne predstavlja veliku investiciju a može vam biti od velikog značaja radi održavanja statusa. Ako već kupijete TC bilo sa MRP bilo u $ gledajte da to ne bude baš poslednjeg dana i poslednjeg sata, jer tada po običaju zna NEŠTO da se desi. Mnogi rade kampanjski i tada se stvara velika i nepotrebna gužva koja je veoma dobar preduslov za nervozu i greške. Nemojte sebe dovoditi u takvu situaciju.

Ako kupujete više od jednog TC kredita preporuka je da za svaki TC obavite po jednu transakciju odnosno da ih kupujete pojedinačno. Kupite prvo 1TC i onda posle nekog vremena ponovo izvršite kupovinu 1TC itd.

Imajte na umu da postoji vremenska razlika između zvaničnog SFI časovnika i naše vremenske zone. Kada kod njih (po SFI časovniku) otkuca ponoć  to je kod nas jutro tako da imamo još par sati da iskoristimo. Napominjem uvek se ravnajte po SFI časovniku jer je on jedini merodavan. I nemojte čekati zadnji čas!

Napomena:

Ako imate bilo kakvih nejasnoća kntaktirajte me da rešimo sve na vreme

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.