LaunchPad lekcija 8

Hello, TripleClicks!

Upoznajte TripleCliks

Zapravo, sigurni smo da ste se već upoznali sa ovom podelom u SFI ali ima puno toga o TripleCliks (TC) koje morate znati o kojima ćemo danas govoriti.

Za početak, možda niste znali da je TC pokrenut 5. januara, 2009. Možda isto tako niste bili svesni da vaš SFI affiliatebrod automatski vas uključuje u TC članstvo!

tripleclicks

A mi upravo počinjemo sa proizvodima i ponudama. Mi smo pokrenuli TC sa oko 6,000 proizvoda, ali to je bio samo početak. Sada smo narasli na 83,539 proizvoda iz 200 zemlja sveta i dodajemo stotine novih proizvoda nedeljno. Takođe sad imamo mogućnost skidanja muzike, aukcije, igre, sistem nagradnih bodova za članove a tu je još mnogo toga u razvoju!

Isto tako će vas zanimati da znate da način na koji smo izgradili TC gotovo bilo koja vrsta proizvoda ili usluga može se dodati. Samo nebo je granica!

Savet: Možda ćete se morati prijaviti prilikom posete TC stranice (koristite svoj SFI affiliate ID i lozinku) tako da su sve posebne affiliate mogućnosti ugrađene u TC vama dostupne. Proverite u gornjem desnom uglu vašeg monitora da potvrdite da ste se prijavili u TC.

TC je najmodernija Internet trgovina, stranica sadrži brojne pogodnosti koje uključuju:
• Brza Provera
• Popis Želja
• Online naručivanje/praćenje pošiljke
• Ekskluzivna, dnevna ušteda posla (“Deal Of The Day”)
• Napredne funkcije pretraživanja
• Posebne/nedeljne/mesečne prodaje
• Popularne penny aukcije (Pricebenders™) sa ponudama koje počinju za samo 1 cent.
Stalna Narudžba (vasi clanovi mogu postaviti proizvode da im se mesečno automatski šalju, što znači više mesečne provizije za vas)
• Jednim klikom možete promeniti valutu u 17 zemalja.
Više od 50 mogućnosti plaćanja
• I još mnogo toga!

Uz sve ove snažne mogućnosti, TC pruža SFI Affiliates alat sveteske klase za stvaranje Internet prihoda.

Evo kako poceti i napraviti prodaju:

Naša #1 preporucena metoda je da jednostavno predate TripleClicks poklon kartice kao besplatan primerak svojim prijateljima, saradnicima, radnim kolegama, porodici, komšijama, bilo koga da znate, da pogledaju vašu online trgovinu. Primatelji mogu iskoristit svaku poklon karticu za 6 Tcredits, koji mogu primieniti prema kupljenom proizvodu, ponudama na aukcijama, postavljati svoje proizvode za prodaju i više, plus 100 nagradnih bodova za članove (MRP) koje mogu koristit za još koju kupovinu. Bez obzira kakvo je vaše
marketing iskustvo, podelom besplatnih uzorka je jednostavan i dokazani način kako doći do novih potencijanih članova. Napravili smo i poseban vodič za poklon kartice da bi vam pomogli da započnete.

gift-card

Jednom kad vaš potencijalni kupac iskoristi poklon karticu, vi ste ga zaključali kao jednog od vaših lično upućenih članova. Jednom kad vide šta sve mogu na TripleClicks-u, pa, pogodite šta? Želeće kupiti više TCredits i naravno za svaki kredit koji kupe vi zarađujete Direct Commissions i VersaPoints!

U stvari možete zaraditi execitive affiliate (EA) status za sebe ako vaš član kupi samo 15 pojedinacnih bodova… ili sedam po 10 paketa kredita..ili samo jedan od 200 paketa kredita.

No to nije sve. Mnogi od vaših članova mogu postati česti kupci TC. A kad oni kupe proizvod, takođe ćete zaraditi VersaPoints i Direct Commissions. NAPOMENA: Budite sigurni da ste proverili podatke u SFI Affiliate kartici unutar svakog proizvoda TripleClicks. Budite sigurni da ste se prijavili u prodavnicu a zatim kliknite karticu SFI Affiliate tab za pregled vrednosti VersaPoints, proviziju iznosa toga proizvoda, direktni URL možete koristiti da usmerite kupce na taj proizvod, affiliate savete i više!

Možete narušiti svoje TC poklon kartice sa TripleClicks OVDE. (budite sigurni da ste se prijavili na TripleClicks). Možete se povezati sa drugim metodama promocije i marketing pomoći OVDE. Možda bi ste isto voleli pročitati TC FAQs OVDE koji pokrivaju mnoge druge detalje i aspekte TripleClicks-a.

Ako TC poklon kartice nisu način na koji želite raditi, naše ostale markentiške strategije i pomoći mogu ponuditi učinkovite metode za vašu online trgovinu. Vi ćete biti usredsređeni na izgradnju liste članova a ne promovisanje pojedinih proizvoda ili grupe proizvoda, vaši potencijalni članovi će za sebe sami naći proizvode koje žele da kupe.

Takođe ćete želeti postaviti vašu TConnect stranicu na TripleClicks.com. Koja je tvoja TConnect stranica? Ukratko, to je lična, besplatna web stranica koju svaki TripleClicks član i SFI Affiliate automatski dobiva nakon prijave kao član ili SFI Affiliate. Možete staviti svoju TConnect stranicu da radi za vas na različite načine odmah nakon što postavite listu prozvoda za prodaju, promovišite vaš SFI posao, poseban pristup ECA i ponudama članova i još mnogo toga! Saznajte sve u ovom trening članku.

Napomena: Za spisak svih naših početnih, srednjih i naprednih markentiških metoda idite OVDE. PLUS…ako želite naučiti kako možete dobiti $200 ili više od mesečne prodaje TCredits, proverite ovu stranicu.

TC lista programa za članove

Još jedan sastavni deo TC koji trebate znati o TC ponudi programa za članove koji vam omogućuje da prodajete svoje stvari odmah kad i TC proizvode i usluge.

Launchpad-8-2

Uz listu ponude programa za članove možete brzo, jednostavno i jeftino pretvoriti stvari koje više ne želite…u stvari koje želite! Stavite spisak stvari na TC i prodajte ih za novac…ili za bilo koji proizvod u prodavnici. Možete čak i zaraditi SFI Executive Affiliate (EA) status svakog meseca prodajući neželjene stvari iz vaše kuće! Koristite TC kao vašu garažnu rasprodaju, očistite svoje ormare, tavane i garaže! Napravi lako listu prodaje na desetine raznih predmeta.

Da bi ste započeli, prijavite se na TripleClicks (koristeći svoj SFI ID i lozinku) kliknite napravi novu listu za članove link na tvom TC Centru za članove.

Još jedna stvar: Naš ECA Program omogućuje komercijalnim prodavacima i firmama svih vrsta iz celog sveta da na tržistu postave svoje proizvode i usluge pored naših vlastitih proizvoda i usluga na TripleClicks.com. Pojednostavnili smo za kompanije postavljanje vlastitih proizvoda i usluga. Doista, ECA slogan je “uključite se u svet novih kupaca!” Nema troškova za ECAs da naprave svoju listu proizvoda i usluga a oni mogu odmah početi koristiti prednosti izloženosti i prometom širom sveta od TripleClicks.com. To je “Slam dunk” (zakucavanje) za njih ukupna pobeda. Pogledajte za više informacija OVDE.

Saberite sve gore i možete videti zašto TC predstavlja jednu od najvećih prilika ikad napravljenu i dostupanu za e-commerc profit!

 

Originalnu lekciju možete pogledati u svom SFI nalogu na ovom linku
https://www.sfimg.com/LaunchPad/Day8

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.