LaunchPad lekcija 6

“Central to your success”

Kako sve više upoznajete vaš novi SFI posao videćete da su neke teme stalno tu i ponavljaju se kao podsticaj da svakoga dana imamo neku akciju. Zašto? Ako to radite pokrenućete svoj posao napred, polako ali sigurno, u određenemo trenutku korak po korak. I to će se naravno vremenom pokazati kao vrlo dobra stvar za vas…kao što su veliki iznosi provizije svakog meseca.

Jedna od tih je da svakoga dana posetite SFI Affiliate Center (www.sfimg.com).

Launchpad-6-A

Poseta Affiliates Centra je dobra…centar je vaš uspeh u SFI. Posećivanjem svakoga dana dobićete pristup našoj vrednoj, personalizovanoj, korak po korak pomoci, zadnje vesti, pravovremene savete i trening da izgradite vaš novi posao, plus važna upozorenja, obaveštenja i poruke od SFI kompanije i svojih upline lidera. Isto tako možete zaraditi do 10 VersaPoints za pregled vaše kartice u SFI Home Page (maximum 1800 bodova u 180 dana).

Affiliates Centar je mesto gde ćete naći informacije o vašem računu, poslovne izveštaje, pojmovnik, kompenzacijski plan, pitanja i doslovno stotine marketinških pomagala, alate i sredstva da pokrenete vlastiti posao … i još mnogo toga!

Zbog svega toga, svakako vam savetujemo da stavite u vaše omiljene linkove www.sfimg.com odmah. JOŠ BOLJE, evo kako pstaviti SFI Affiliates Centar kao vašu zadanu pošetnu stranicu kako bi je što lakše posećivali svakog dana.

Evo i malog domaćeg  zadatka za vas:

Kad imate malo vremena, prođite kroz svaku od stavki na traci glavnog menija (Crna traka koja se proteže na vrhu gotovo svake stranice na Affiliate Centru). Kliknite na “Income“, “Training” I “Reference” linkove, i sve druge, isto. SVAKI od tih linkova će vas odvesti na indeks s mnogo, mnogo vrednih i korisnih alata, pomagala i sredstava. Upoznajte se sa ovim stavkama, tako da znate gde su da vam budu dostupni kada ih trebate.

Originalnu lekciju možete pogledati u svom SFI nalogu na ovom linku
https://www.sfimg.com/LaunchPad/Day6

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.