LaunchPad lekcija 3

Are you on the “Anti-Wealth” Plan?

Da li ste na “Anti-bogatstvo” planu?

Tužno je za reći, većina ljudi celi svoj život živi na kako mi to zovemo”Protiv-Bogatasva” Planu. Drugi ga zovu “40/40/40 Plan”. To je, radiš 40 sati nedeljno za nekoga 40 godina i odeš u penziju sa $40 u banci!

To nije nešto preterano, naravno ali U.S. Socijalni Sigurusni odbor je objavio da 85 od 100
Amerikanaca ne poseduju više od $500 ušteđevine do svoje 65 godine. Samo 2% može samostalno živeti ostali zavise od svoje porodice, crkve ili države!

Launchp-03

Glavni problem sa redovnim poslom je kad prestanete raditi onda i novac stane.

POBRINITE SE da shvatite ovo: Ako ste ikada hteli steći pravo bogatsvo, vi jednostavno
nećete dobiti njihovo vreme trgovanja sa novcem.

1. RESIDUAL INCOME
2. LEVERAGED INCOME

Residual Income je prihod koji ne prestaje dolaziti iz meseca u mesec, godinu za godinom, od posla kojeg napravite samo JEDNOM. To je poput kraljevstva. Primer bi bio kad bi pisali knjigu, snimili pesmu i dobijali stalno zauvek novce za to. Zar to nebi bilo aposolutno fenomenalno imati to?! Pa, sa SFI to možete!

Leveraged Income je zaraditi novac putem truda drugih ljudi. Dan ima samo 24 sata. Stoga, možete jako puno zaraditi vašim trudom. Ali i sa SFI možete zaraditi Leveraged Income ( u obliku provizije) kada affiliates kojega ste sponzorisali napravi prodaju.

Zaraditi još više Leveraged Income kada oni sponzorišu druge affiliates i upute ih da postanu članovi TripleClicks i naprave narudžbu…i kada vaš affiliates’ affiliates sponzor affiliates upućeni članovi… i tako dalje.

Činjenica je, jednostavno sponzorišite par dobrih aktivnih affiliates-a tako da na kraju možete imati i na HILJADE affiliates-a i TC članova koji stavljaju novac u vaš džep širom sveta… danonoćno!

Ali to još nije najbolji deo. Svaki affiliates u timu koji prodaje ima svoj vlastiti interes da gradi I NASTAVI graditi svoj posao i prihod. To narvno znači VAŠ prihod može rasti iz meseca u mesec šak i kada želite otići na odmor ili se odlučite za penziju a može i jedno i drugo.

Budite sigurni da ima par većih stvari od povratka kući sa lepog odmora a to je naći ček od provizije još veći nego mesec pre koji vas čeka u vašem poštanskom sandučiću.

Da podvučemo crtu: Sa SFI, ne da samo možete zaraditi jednom, dobivati proviziju zauvek, residual-style income, takođe možete zaraditi Leveragde Income na prodaji od hiljade drugih affiliates-a! Ako gradite financijsku sigurnost i to je jedan od vaših ciljeva, onda ste našli način da to napravite sa SFI.

Ako niste počeli još, vreme je da otvorite vašu SFI To-Do List. Završavajući radnje na vašoj To-Do List, možete početi graditi temelje za residual ili leveragde prihod još danas. Takođe verovatno ćete želeti proveriti naš jednostavni, šest koraka plan kako bi povećali svoj prihod u SFI.

Originalnu lekciju mo\ete pogledati u svom SFI nalogu na ovom linku
https://www.sfimg.com/LaunchPad/Day3

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.