LaunchPad lekcija 28

SFI Pravila uspeha

U zadnjih 60 godina, bukvalno milioni ljudi su učestovali u ovakvom poslu. I godinama, kroz mnoge pokušaje i pogreške – i stotine milliona dolara potrošenih na to da se dođe do zaključka šta treba a šta ne treba raditi – sada imamo jasnu sliku o tome šta nas vodi ka uspehu.
Na isti način, mi smo postavili sopstveni skup pravila za uspeh koji na osnovu 13 i više godina iskusta i ulaganja bukvalno miliona dolara i sati SFI i njegovih saradnika. Mi smo izdvojili za vas u našem “SFI Rules of Success.”

launchpad-28
Zašto nam je to potrebno?

Ralph Waldo Emerson je jednom rekao: Što se metoda tiče, može ih biti million, a što se tiče principa, samo nekoliko. Osoba koja shvata principe će uspešno odabrati svoje metode. Osoba koja isprobava metod a ignoriše principe je sigurno u problemu.
Ovo je zaista mudar savet. U našem slučaju, mi vam obezbeđujemo stotine metoda i strategija za izgradnju SFI posla, ali ako vi ne znate principe (pravila) koja se kriju iza njih, u vašem pristupu je velika praznina!

SFI Rules of Success je kreirano da popuni ovu prazninu i ilustruju za vas najvitalnija načela našeg poslovanja. Ispoštovana pravila vode do uspeha. Pravila koja se ignorišu ili nepoštuju vode do neuspeha!

Ako ste ozbiljni u nameri da uspete u SFI poslovanju, onda ćete poželeti da odmah započnete da primenjujete ova pravila u svom poslu i životu u narednim mesecima.
SFI Rules of Success započinju sa uvodom SFI Predsednika Gery Carson ovde HERE.

LaunchPad lekcija Ovaj prevod smo dobili zahvaljujući našoj koleginici Hristini Andrašević
Originalnu lekciju možete pogledati u svom SFI nalogu na ovom linku
https://www.sfimg.com/LaunchPad/Day28

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.