LaunchPad lekcija 22

Pitajte Gery-a

Do sad, svi verovatno znate da je Gery- Gery Carson, predsednik i osnivač SFI. Od 1985 do 1998, Gery je bio vrhunski marketer i oborio je record u distribuciji za nekoliko različitih kompanija za za direktnu prodaju i uspešni izdavač poslovnog časopisa. Poznat po svojoj inovativnost, Gery je bio začetnik u direktnoj pošti i Internet marketing industiriji tokom 26 godina. GeryCarson.85w

Njegova dostignuća kao preduzetnika su istaknuta u časopisima “Money Maker’s Monthly,” “Upline,” “Opportunity World Magazine,” kao i u mnogobrojnim knjagama i video materijalu. Nacionalno priznanje uključuje i to da je 1992.godine bio proglašen za Izuzetnog mladića na Američkoj listi (Outstanding Young Men of America list) i 1997. Ko je ko u Medijima i komunikaciji (Who’s Who in the Media and Communications).

I od 1998, Gery je, naravno, vodio rast i napredak SFI do toga da postane kompanija sa najbržim napretkom među sličnim kompanijama danas u svetu.

To je mnogo godina uspeha i iskustva! Srećom za SFI saradnike, Gery je jedan od najpristupačnijih predsednika kompanije ikad. On je uvek aktivno učestvuje u komunikaciji i interakciji u polju. Takođe neprestano deli svoje ogromno znanje u marketing i biznisu.

Neki od Gerijevih najvrednijih saveta su prikupljeni u našem “Ask Gery” delu SFI Training Library. Neke od tema uključuju:

• Gde da se reklamiramiramo da bismo imali dobar rezultat? • Kako mogu da promenim Sponzora? • Kako da napišem e-mails da pomognem saradniku da on postane EA • Šta je bolje… prodaja proizvoda ili učlanjivanje mnogobrojnih saradnika?

Za listu sa svim pitanjima, možete pogledati ovde Ask Gery index HERE.

SFI Forum takođe ima svoj sopstveni “Ask Gery” forum koji vam dozvoljava da pitate i da odgovor dobijete direktno od Gerija, nekada u roku od nekoliko sati. Proverite “Ask Gery” na SFI Forum ovde HERE.

Možda će vas interesovati i to da znate da Gery lično čita svaku sugestiju koju ste postavili na zvaničnu stranu SFI Suggestion Box.

Gery kaže: “Slušanje u polju je ogroman razlog uspeha SFI i kontinuirane inovacije i napretka. Bez obzira na to koliko je neko dugo u poslu, nikad neće imati sve odgovore. Naši saradnici obezbeđuju novu i drugačiju perspektivu koja im omogućava da nam ponude svoje sjajne predloge i ideje. I mi smo vrlo nestrpljivi da primenimo sve dobijene sugestije. Do sada smo zasigurno primenili stotine i stotine sugestija koje smo primili u ovom polju tokom godina, i nastavićemo da koristimo ovo enormno vredno sredstvo na obostranu korist.” launchpad-22-02

Drugim rečima, ako imate neku ideju kako da poboljšate SFI, imate direktnu vezu do Gerija kroz SFI Suggestion Box i mi vas najiskrenije ohrabrujemo da je koristite.

LaunchPad lekcija Ovaj prevod smo dobili zahvaljujući našoj koleginici Hristini Andrašević
Originalnu lekciju možete pogledati u svom SFI nalogu na ovom linku
https://www.sfimg.com/LaunchPad/Day22

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.