LaunchPad lekcija 13

POMOĆ!!

SFI je poznat po mnogim inovacijama, kao što su velikodušan kompenzacijski plan (zarada) ili najbolje svetske lekcije o načinima marketinga. Ali smo takođe odlični u pružanju podrške našim saradnicima.

launchpad-13

Tako da, kada vam je potrebna pomoć, SFI vam je na usluzi, na više načina:

SFI Site Search Box

Brz, jednostavan način za dobijanje pomoći je da se samo koristiti okvir za pretraživanje na vrhu SFI Affiliate Centra. Nakon unosa pojma za pretraživanje, videćete padajući popis rezultata pretraživanja.

Support Desk

Za uopštena pitanja, ovo je mesto koje vam predlažemo da prvo posetite. Pronaći ćete različitu pomoć i podršku, uključujući našu moćnu bazu znanja koju možete da koristite istog trenutka gledajući odogovore na hiljade postavljenih pitanja o SFI i TripleClicks.

SFI Forum

Na SFI Forumu možete dobiti odgovor 24 sata dnevno, od forum moderatora, drugih SFI saradnika ili čak i od Gery Carsona lično (pogledati na “Ask Gery” forum)

No, to je daleko više nego samo Q & A resursi. Na forumu možete razmjenjivati ideje s drugim članovima u svojoj zemlji, raspravljati o poslovnim  strategijama i idejama sa svojim timom, naći mentora, deliti brige sa SFI lidera, učiti o uzbudljivim novim korporativnim događanjima, i još mnogo više!

Pored navedenih izvora, takođe vam olakšavamo time što vam je podrška i pomoć vaših Sponzora i drugih Tim Lidera na dohvat ruke, putem ovih linkova:

  • Link za kontakt sa SFI sponzorom HERE.

  • Link za kontak sledećeg Tim Lidera HERE.

SAVET: Ako iz nekog razloga niste u mogućnosti da kontaktirate vašeg Sponzora ili nekog iz Tim Lider pozicije kroz e-mail, pokušajte naš “TeamMail.” TeamMail koristi SFI’s unutrašnji sistem za poruke, pa će sledećeg puta kad se bude prijavio u SFI kancelariju (log in) (www.sfimg.com), oni će dobiti obaveštenje o vašoj poruci i moći će da je pročitaju i odgovore vam direktno iz Affiliate Centra! Da biste poslalai TeamMail, samo kliknite na malu plavu ikonicu (launchpad-13-02) pored imena osobe koju želite da kontaktirate.

LaunchPad lekcijaOvaj prevod smo dobili zahvaljujući našoj koleginici Hristini Andrašević
Originalnu lekciju možete pogledati u svom SFI nalogu na ovom linku
https://www.sfimg.com/LaunchPad/Day13

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.