LaunchPad lekcija 1

First Steps – Prvi koraci

Dobrodošli na vašu prvu lekciju iz LaunchPada! Narednih 30 dana LaunchPad će vam dati informacije koje su vam potrebene da izgradite zabavan i isplativ SFI posao. Svaki dan će pokrivati drugu temu tako da nećete morati pamtiti previše informacija odjednom. Na kraju 30 dana imaćete dobre temelje za početak. I ne zaboravite da ste zaradili 15 VP za svaku završenu lekciju LaunchPad‐a!

Naravno, slobodno možete ako želite prskočiti koju lekciju pomocu ovga indeksa i otići napred. Između ostalog, to je VAŠ posao i prilagodite ga onako kako to VAMA najviše odgovara. PREDLOG: Možda bi mogli odštampati sve lekcije LaunchPad‐a i složiti ih tako da vam budu što jednostavnije za čitanje i pregled kada ste offline.

NAPOMENA: Da budete sigurni da ste primili sve lekcije LaunchPad‐a na e‐mail (kao i druge važne vesti i obaveštenja od SFI), unesite mail@sfimg.com u vaš e‐mail imenik i stavite ga na listu dozvoljenih e‐mail‐ova. Napravite to isto sa e‐mail‐om od vašeg sponzora (tu će biti email vašeg sponzora), co‐sponzora i team leadera u vaš e‐mail imenik kako bi bili sigurni da ćete primati važne poruke od vašeg upline-a. Kad podesite e‐mail adrese zaradićete još 100 VersaPoints!

Sad možemo početi sa današnjom LaunchPad lekcijom…

Kako vam je objašnjeno na samom početku ˝Dobrodošli u SFI˝ stranici, zaraditi novac sa SFI je lako kao kad zarađujete bodove jednostavnim besplatnim zadacima. Za vašu listu bodova i kompletnih zadataka pogledajte vašu SFI To‐Do List koja se nalazi na vašoj SFI početnoj stranici OVDE.  NAPOMENA: Dovršite pet “fast-track” akcija/zadataka u Getting Started delu vaše To-Do List (potražite zelene ili crvene ikone u obliku aviona) i generišite/napravite najmanje $ 20 USD u prodaji i / ili $ 20 USD u kupovini nekog od proizvoda sa Tripleclicks sajta, u roku od prvih 10 dana kao SFI Affiliate postaćete Fast-Track Member i dobiti vredne, ekskluzivne bonuse! Saznajte više .

Ali, to je tek početak moguće dodatne prilike za zaradu kao SFI affiliate! U današnjoj lekciji LaunchPada‐a želimo vas upoznati sa jednom od prilika… našim BESPLATNIM Entrepreneur365 (E365) takmičenjem.

E365

Kao novi SFI affiliate (partner ili saradnik) automatski ste uključeni u E365. Evo kako to radi. E365 je izazov koji vi završavate zajedno sa drugima SFI affiliate koji su se registrirali u SFI isiti dan kad i vi. Zamišljeno je tako da vi ostanete iznad svih, nakon vašeg 365-og dana u SFI, biće izabran pobednik iz vaše klase – Entrepreneur365 Champion!

Kao E365 pobednik primićete posebno priznanje od firme, mesto u E365 ” hall of fame” webstranica, pravo da se hvalite, lepu diplomu za vašu kancelariju da je postavite na zid pohvalite se uspehom i još mnogo više.

E365 takmičenje se zasniva na VersaPoints i podeljeno je u šest krugova.

Tvoj prvi krug počinje (tu će pisati tvoj početak i kraj E365 takmičenja). Na kraju kruga jednostavno morate biti “iznad zelene linije” da nastavite dalje u drugi krug takmičenja. Nakon vašeg ulaska u sledeći krug odmah ćete osvojiti vašu prvu E365 nagradu!

Sta mislimo time iznad zelene linije? Zelenu liniju naći ćete na vašoj E365 listi. Pokazuje SREDNJU liniju broja od VersaPoints postignut od svih članova vaše klase do datuma koji su u takmičenju. Nastavite napredovati do sledećeg kruga i osvojite nagradu, jednostavno morate zaraditi više bodova od onih u srednjoj liniji (tj. ostati iznad zelene linije).

Želite li videti kako stojite u takmičenju sada ( videti listu nagrada i kompletna pravila)? Idite OVDE.

Ako ste još uviek u svojih prvih 30 dana u SFI i nalazite se trenutno IZNAD zelene linije, to je odličan posao, nastavite i dalje sa dobrim radom! Ako ste ISPOD zelene linije, nemojte paničariti. Sve što trebate je da uradite što više zadataka u vašoj To‐Do List i zaradite još više bodova pre nego krug završi.

Svih pet krugova koriste ista jednostavna pravila: Ostati iznad zelene linije i napredovati – i osvojiti više nagrada (nagrade postaju sve VEĆE svakim krugom). Za šesti i zadnji krug, koji se zove Entreprenuer365 Champion, morate jednostavno sakupiti najviše VP u vašoj klasi do kraja vašeg 365 dana. Više o tome u drugim lekcijama…

Mislimo da je E365 stvarno zanimljivo takmičenje, daje vam neke dobre ciljeve za dalje tokom vaše prve godine u SFI. Plus, već ste do sada shvatili za šta se takmičite u E365, naravno već ste sakupili PUNO VersaPoint – bodova koji mogu staviti novac u vaše džepove iz TripleClikcs Executive Pool.

Originalnu lekciju mo\ete pogledati u svom SFI nalogu na ovom linku https://www.sfimg.com/LaunchPad/Day1

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.