Postavljanje SFI TripleClicks banera na blog

Ovaj video ima za cilj da pokaže kako se postavlja SFI TripleClicks baner na blog u cilju odrađivanja zadatka iz VP LEDGER liste u svrhu dobijanja 100 VP poena  za izvršeni zadatak.

Mnogi novi članovi se nisu do sada sretali sa izradom bloga ili tek počinju ili planiraju da naprave svoj prvi blog, pa im u startu ovaj zadatak izgleda komplikovan.

 

Both comments and pings are currently closed.

15 Responses to “Postavljanje SFI TripleClicks banera na blog”

 1. Dragana Bauer says:

  zahvaljujuci ovom videu ospesno sam postavila baner na svoj blog I osvojila 100vp
  hvala

 2. Dragana Bauer says:

  inace slika avatara je ocigledno preuzeo system sa mog blog a:D

 3. violeta says:

  meni treba mala pomoc, kad kopiram ovaj prvi link naravno ubacim moj id broj izadje mi samo stranica gdje mogu da se uclanjuju al mi ne izadje slika kao na videu..gdje grijesim ?hvala

  • Milan says:

   Violeta upravo je i cilj da vam se pojavi stranica za učlanjivanje/registraciju. Nisam siguran na koju tačno sliku mislite.

 4. bilja says:

  ja sam sve uradila kako je objasnjeno i izlazi svuda moj id a nije mi izvrsen zadatak. moze li mi neko objasniti zasto? hvala

  • Milan says:

   Potrebno je da se kopira link vašeg bloga u za to predviđeno polje unutar stranice sa zadatkom.

   • bilja says:

    pokusala sam al mi izlazi da banner nije korektno instaliran i da pokusam ponovo
    🙁

    • Mirjana says:

     I meni se ovo desavalo pre neki dan. Postavila sam samo blog bez banera . Probacu danas opet …ali nisam mogl anikako da provalim gde gresim…i da li ja gresim ili je nesto drugo po sredi.Svaki korak sam radila po video uputima .

 5. stoja says:

  i ja isto imam problem sa tim kao i gospodjica violeta uradila sam sve kako ste nam objasnili ali stalno mi izlazi stranica za uclanjenje na sfi nalog ne izlazi mi ova stranica kao na videu koji ste postavili

 6. Tomislav says:

  Postovani!
  Moj je problem da kod postavljanja banera na blog kao rezultat dobijem svoju stranicu na Triplkliksu.a ne stranicu na kojoj se netko noi moze uclaniti.
  Evo sto radim:
  Odem na stranice marketing aid i tamo odabrem opcije TC i baner,tada na ponudjeni baner,tada kopiram kod ispod slike i na svom blogu na gadgtu zaljepim taj kod u okviru html javaskript.
  Klikom na sliku otvara mi se stranica triplekliksa sa mojim id ali sa reklamama a ne sa pocetnom stranicom za upis novih clanova….gdje gresim.
  Hvala na pomoci.
  Tomislav Strahonj
  id=16366229

  • Milan says:

   Problem može da bude jer ste vi već ulogovani na vašu TripleClicks stranicu pa vas sistem automatski preusmerava na vašu stranicu a ne na stranicu sa formom za registraciju. Probajte na nekom računaru gde niko nije registrovan u SFI/TripleClicks.

 7. Tomislav says:

  Milane!
  Gdje je ta mini blog stranica?
  Kako da dodjem na nju i postavim svoj blog?
  Hvala

  • Milan says:

   Tomislave to na žalost više nije u funkciji tako da je moja preporuka da napravite besplatni blog na blogger platformi i tu onda možete sve to da uradite.

   • Tomislav says:

    Zasto mi na adresa.blogspot.com meni u polju za adresu pise adresa.blogspot.hr na blogger.com kad napravim blog?
    Hvala!

    • Milan says:

     To je iz razloga jer blogger automatski po IP adresi korisnika svrstava blogove po regiji/zemljama i dodeljuje im prefiks određene države kao na primer blogspot.hr , blogspot.sr , blogspot.ba