SFI BASICS

PREVOD

1.    Počnite zarađivati ​​novac sakupljajući Versa Points (VP Versa poene)

sfi-basics01Jedan od razloga zašto je SFI  tako uspešan, jeste to što je tako jednostavno započeli posao. Ustvari, možete odmah početi zarađivati ​​prihode od programa TripleClicks sakupljanjem VP za izvršavanje krajnje jednostavnih zadataka obavljanje jednostavnih radnji koje će vam pomoći da postanete uspešni u SFI.

 Svaki put kada završite akciju na vašem SFI To-Do List (SFI do-do lista), možete odmah zaraditi bodove u toj akciji. Neke aktivnosti su vredne 10 bodova, neke 20 bodova, neke čak 150 bodova.

 Dakle, vaš prvi cilj u SFI je zaraditi što više VersaPoints to trebate raditi svaki mesec.Više VP podići ćeivas na viši rang, a više možete zaraditi od TripleClicks Executive Pool. (programa TripleClicks) . Uz ​​minimum od samo 1500 VP mesečno učestvujete u raspodeli prihoda SFI kompanije.

 • Kliknite OVDE Click HERE za SFI to-do listu za potpuni spisak pointable akcija.

 Imajte na umu da zarađivajući ​​najmanje 10 VP svaki dan bićete takođe kvalifikovani za našu dnevnu nagradu od 1000 dolara ! Saznajte više OVDE. HERE.

2. Povećajte svoju zaradu generirajući prodaju na TripleClicks.com

 

sfi-basics02Svaki put kad nekokome ste ste rekli o TripleClicks TripleClicks.com,  ili SFI kupi nešto na TripleClicks.com, možete zaraditi  45% CV direktne provizije! 45% CV Direct Commission!  Osim toga, možete takođe zaraditi VersaPoints iako oni nisu SFI affiliate!

 

A koliko je ovoveliko: SFI vodi brigu o svim nalozima, plaćanjima, proizvoda pošiljke, i usluga korisnicima (uključujući i live chat) za vas-sve bez troška za vas! A ako sve to nije bilo dovoljno, možete zarađivati ​​tih velikih 45% provizije svaki put kad neko kupi nešto na TripleClicks.com TripleClicks.com DOŽIVOTNO!

 O TripleClicks: TripleClicks.com TripleClicks.com je jedan od najbrže rastućih i najpopularnijih e-commerce web stranica na webu danas. Sa više od 66.000 proizvoda (i stotine novih proizvoda se dodaju nedeljno), TripleClicks ima nešto za svakoga i čini online prodaju i unosanom i zabavanom! Udružili smo se s hiljadama kompanija iz celog sveta (uključujući i Srbiju, Hrvatsku, BiH, Makedoniju, Sloveniju CG…), tako da možete zaraditi proviyiju na prodaji hiljade high-profit međunarodnih i domaćih proizvoda!

Kako ostvariti generirati TripleClicks prodaju? Stvarne strategijae koje možete koristiti su neograničene, ali preporučujemo da počnete s desecima metoda koje su navedene u našem marketinškom delu:

  Kliknite ovde Click HERE za načine za generisanje TripleClicks prodaje

 Imajte na umu da su mnogi od tih metoda 100% BESPLATNI, i mgu se obaviti u potpunosti na internetu (bez face-to-face prodaje)lični kontakt sa kupcem)), a mogu se staviti u akciju u roku od nekoliko minuta!

 Uključite se u S-Builderu Co-op , prijavie se kaoi TripleClicks član (prodajni izlog). Saznajte više. Learn more.

3. Povećajte svoje prihode sa sponzorisanjem i povećavanjem vaših novih članova

 

sfi-basics03Bodovanje VersaPoints i generiranje prodaje na TripleClicks.com su odličan način za početi zarađivati ​​novac sa SFI, ali ako želite stvoriti veliki mesečni tok prihoda, morate zaposliti sponzoriranje i umnožavanje. (učlaniti u vašu liniju nove članove)

 

Svako može pronaći nekog da se prijaviti besplatno kao vaš affiliate člana, pa čak i zaraditi  45% direktne provizije putem TripleClicks prodaje, ali ako se tu zaustavite, vi ćete biti na gubitku ostavljajući velike svote novca za nekog drugog.

 Ključ za stvaranje velikog prihoda u SFI je učeći kako dovesti ,uvećavati i načiniti vaš tim aktivnim SFI affiliate članovima. Kao vođa tima, Team Leader,  trebate naučiti vaše članove kako doći do najunosnijih komponenti plana SFI naknadu: VersaPoints Matching. VersaPoints Matching.

 VersaPoints Odgovarajući znači da svaki mesec možete dobiti prihode od  TripleClicks TripleClicks Executive Pool izvršnogprograma na svkim članom pod vama po dubini do 12 generacija downline (i na svim svojim supokroviteljstvomCo-Sponsored Affiliates affiliate članova). Drugim rečima, za svaki VP koji oni zarade, vi možete zaraditi odgovarajući VP! Mnogi od naših affiliate članova zarađuju hiljade odgovarajućih deonica svaki mesec na aktivnostima stotin svojih affiliate članova !

 Evo kako možete to učiniti: Kad ste dobili novog člana-affiliate, Šta sponzor  treba učiniti! To je, pomoći im da postanu aktivni i da se upoznaju sa  osnovnim objašnjenjima na ovoj stranici. Nauči ti ih, podsticati ih, te ih bodriti! Uskoro posle toga počeće pristizati VP, VersaPoints za mnoštvo akcija i sponzoriranje svojih članova svaki mesec i dodavanje generacije (novih članova) u svoj tim!  “Umnožavanjem” , zarada može eksplodirati jer se sada može zarađivati ​​hiljade dodatnih deonica bprogramom TripleClickTripleClicks Executive Pool s Direktnog zbog delovanja generacija članova  pod vama!

 Usput, SFI pruža mnogo različitih načina da se lako komunicira(“komunicirati duple”) i radi sa svojim članovima. To uključuje 24-satni live chat, grupne poruke (slanje e-pošte za celu grupu sa samo jednim klikom), pa čak i Twitter-poput trenutak objavljivanja na naloge vaših članova.

 Kako učlaniti nove SFI  članove? Stvarnestrategije kje možete koristiti su neograničene, ali preporučujemo da počnete  metodama  navedenim u našem marketinškom delu.

 

• Kliknite ovde Click HERE za načine za prijave novih SFI članova

 Imajte na umu da su mnogi od tih metoda 100% BESPLATNI, i mgu se obaviti u potpunosti na internetu (bez face-to-face prodaje)lični kontakt sa kupcem)), a mogu se staviti u akciju u roku od nekoliko minuta!

4. Obezbedite i dodajte nove prihode  (opcionalno)

  sfi-basics04Želite li zaraditi još više? Ako želite, možete dodati do tri dodatna prihodai:

 A)    Ko-sponzor SFI affiliateCo-sponsor SFI affiliates dodati mesečo 15% provizije (i odgovarajuće VersaPoints)

 B) Pogledajte ECAS Refer ECAs (e-commerce Associates) na TripleClicks TripleClicksi možete zaraditi upfront VersaPoints i unosne novčane najamnine za ceo život! Jednostavno pogledajte firme koje prodaju proizvode na ECA Gateway. Za svakog ko postane odobren ECA, možete zaraditi VP i 10% CV njihove prodaje na TripleClicks.comTripleClicks.com-za ceo život! Osim toga, vi ćete zaraditi neposredno100VP kada ECA postavi svoj prvi proizvod.

 C) SFI’s Pay-Per-Action (SFIPPA) SFI je Pay-Per-Action (SFIPPA) program vam omogućuje da djeluje kao oglašivač za SFI i zaradite dodatni prihod uzimajući druge poslove kao što su ispunjavanje obrazaca. Zaradite do $ 12 po akciji.

 

JOŠ OSNOVE

 Budite sigurni i  takođe pregledajte ove važne stranice:

 Frequently asked questions about how to get started with SFI
Frequently asked questions about commissions and how you get paid

 • Želite još jednostavniji plan? Pokušajte ovaj ultra-jednostavan u 3-koraka plan.

Try this ultra-simple 3-step plan

 

 Za više Pitanja i druge pomoći …. posetite našau Partnersk podršku OVDE. HERE.

Comments are closed.