Strategija 1

U svakom ozbiljnom poslu strategija igra veoma važnu ulogu, tako je i sa SFI poslom. Dobro razrađena,  postavljena i pripremljena strategija je ključ uspeha. Ovo je strategija koju treba primenuti u vašem prvom i drugom mesecu rada u SFI kompaniji. Ako ste pročitali i radili po uputstvima koja su data na stranici KAKO POČETI, već znate da trebate da odradite dnevne, nedeljne i ostale zadatke koji se vrednuju sa VP poenima. Svakog dana trebate pored ovih zadataka da redovno čitate lekcije koje se nalaze na SFI LAUNCHPAD stranici. Raditi po principu 30 lekcija 30 dana. Tako da vam lekcije i samo čitanje neće biti zamorno , i ako ih tako rasporedite neće vam oduzimati dnevno mnogo vremena. ZAPATMTITE, one su ključ uspeha u SFI, i spadaju u obavezno GRADIVO! Iste lekcije dobijaćete od SFI-a na vaš E-mail, takođe stizaće uvek po jedna dnevno i tako narednih 30 dana.Naravno vi ne morate čekati da vam lekcija stigne na vas e-mail, vec kad vi imate vremena možete je direktno pročitati na SFI sajtu

Launchpad-1

Launchpad-2Nekom će ovo biti dosadno ali bez rada i sticanja bitnih saznanja nećete uspeti da praktično ostvarite svoj cilj a to je ZARADA.

Takođe treba reći da ovo nije sav posao koji trebate da radite ali bez pravih instrukcija koj ćete naučiti kroz LAUNCHPAD lekcije nećete ni znadi raditi SFI posao. Sve ovo smatra se kao jedan uvod u veoma ozboljan internet marketing posao. Lekcije i zadaci su dozirani u pravoj meri sa ciljem da vas postepeno uvode u mnogo ozbiljnije stvari. Ceo sistem rada sa novim članovima osmislili su vrhunski internet marketing stručnjaci kako bi od totalnih početnika stvorili ozbiljne, uspešne i veoma kvalitetne partnere. SFI kompaniji je u cilju da ima u svojim redovima uspešnog partnera, jer samo tako su svi na dobitku i tako se stvara profit.

Vi ovde ne ulažete vaš novac ali morate da uložite vaše vreme i rad kako bi pomogli prvenstveno SEBI.

Sistem koji primenjuje SFI kompanija a koji trebate i vi da primenjujete, već duži niz godina pokazao se kao izuzetno uspešan i kao fantastična dobitna kombinacija.

BITNO treba da shvatite da je ovo vaš posao i tako treba da se i postavite i ophodite prema njemu.

i-love-my-job

Svakodnevno posećujte svoju online kancelariju i pratite sve aktuelnosti i novosti. Tako ćete steći naviku da redovno posećujete svoj posao. Vremenom ako uložite truda ovo će zaista postati vaš plaćeni posao. Što je naravno i svakom od vas cilj.

KONKRETNA STRATEGIJA

Potrebno je u prvom mesecu osvojiti 1500 VP i dobiti status EA, to je prvi cilj. Kada ostvarite 1500 VP poena trebate raditi “SAMO” dnevne zadatke a sve ostalo ostaviti u rezervi.

PREPORUKA Obavezno kontaktirajte vašeg sponzora u vezi taktike, tako ćete biti dodatno upućeni i pravilno vođeni kroz ta prva dva meseca.

1. VAŽNO! Prilikom sakupljanja prvih 1500 VP (u prvom mesecu) vodite računa da ne odgovarate na pitanja iz LAUNCHPAD lekcija.Koja se nalaze na dnu svake LAUNCHPAD lekcije (svaki odgovor nosi 15VPx30dana=450 VP). Njih ostavite u rezervi za sledeći mesec, jer će vam tih 450 VP dobro doći u narednom (drugom) mesecu. Na taj način mnogo lakše ćete osvojiti ponovo status EA odnosno u tom slučaju EA2. EA2 je oznaka da ste dva meseca zaredom imali EA potvrđeni status. Zapamtite ovo je veoma važno!

2. E365 takmičenje, može biti od značajne koristi a cilj je ostati iznad zelene linije. Na vašem SFI nalogu na vrhu, imaćete zelenu ili crvenu traku koja je dosta uočljiva. Dok imate zelenu traku to znači da ste iznad zelene linije. Na toj traci bićete uvek obavešteni koliko ste VP iznad ili ispod zelene linije. To vam omogućava da kalkulišete kad i koliko vam je potrebno VP poena. Uz malo rutine ovo nije naročito težak zadatak. A namenjen je upravo za početnike.

NAPOMENA ako iz nekog razloga ne uspete da se održite iznad zelene linije nije propast sveta. Mnogo bitnije je održavanje EA statusa koji donosi konkretnu zaradu.

Sve o planu zarade možete pročitati OVDE  https://www.sfimg.com/Reference/CompPlan

Dobro proučite taktike za izgradnju vašek tima. Polagano počnite da ih primenjujete. Građenje vašeg vlastitog tima veoma je značajno jer će svaki vaš član tima koji bude radio po pravilima, vama direktno donositi nove VP poene. ZAPAMTITE VP poeni = NOVAC (ZARADA)

Vi u zavisnosti od vašeg znanja i sposobnosti već u prvom mesecu možete postići i veći status od EA, recimo status TIM LIDERA,  ali to nije vaš cilj pa je stoga sasvim dovoljno da ste na EA statusu.

Kada uđete u ritam, zarađivati novac u SFI postaće nešto sasvim normalno za vas.

Nema ograničenja koliko možete zaraditi u prvom mesecu, to prvenstveno zavisi od vas i vaših marketnških sposobnosti.

OBAVEZAN START

 1. LAUNCHPAD lekcije
 2. SFI BASICS

VAŽNO Nemojte pokušavati  “naučiti” sve o SFI za par dana ili nedelja, jer ako to budete pokušali napravićete sebi samo veliku zbrku i kofuziju. Ovo nije sistem brze zarade preko noći, već sistem stabilne i dugoročne zarade. A da bi sistem radio za vas, trebate se malo potruditi i uložiti vreme i rad.

9 Responses to “Strategija 1”

 1. Miljenko says:

  molim Vas Milane dali Vi nešto znate o IAHBE

  • Milan says:

   IAHBE je poseban , deo koji se nalazi u sklopu naseg SFI naloga a predstavlja skup
   internet marketing kurseva raznih uputstava saveta. Mada je preporuka da se IAHBE koristi
   tek nakon sto se dobro savlada osnova u SFI, prvenstveno mislim na LAUNCHPAD lekcije zatim
   komplatnu trening sekciju kao i nezaobilazni Internet Income Course. IAHBE je ipak za nesto naprednije korisnike.

 2. Miljenko says:

  hvala na brzom odgovoru pozz….

 3. Jelena says:

  Interesuje me, posto sam pocela da citam Vasu knjigu SFI pocetak, nisam uspela da otvorim link za Vasu drugu knjigu SFI team building konkretna zarada. Kad kliknem na taj link pise page not found…mozete li na neki drugi nacin da prikazete tu knjigu? Hvala!

 4. Jelena says:

  Sta ako smo vec uradili sve zadatke sa LAUNCHPADa? :S
  Nisam znala da to nikako nije pametno.

  • Milan says:

   To je samo jedna od strategija, svako može da radi po svom nahođenju. SFI je posao koji je mnogo ozbiljniji od toga da li je neko odradio ili ne par zadataka pre ili kasnije nego što je navedeno kao predlog. Znači ništa se neće tragično desiti, nastavite samo sa radom i probajte da više sledite uputstva vašeg sponzora naročito u početnom periodu i sve će biti ok.

 5. aleksandar says:

  kako da napravam tim?fala odnapred 🙂