Oglašavanje

OGLAŠAVANJE

ADVERTISING

Posle predstavljanja videa i popularnog besplatnog Facebook oglašavanja, sada treba istaknuti još jedan besplatni vid oglašavanja na internetu putem besplatnih malih oglasa. Ovaj metod je takođe proveren i odlično funkcioniše u praksi. Mnogi koji su navikli na Facebook besplatno oglašavanje po FB grupama, smatraće da je ovaj metod oglašavanja komplikovan. Zbog činjenice da za svako oglasno mesto morate unositi dosta pojedinačnih podataka . Ali kada se uhodate videćete da se itekako isplati. Za razliku od Facebooka  u ovakvom načinu oglašavanja mnogo je podesnije da vaš link vodi ka vašem sajtu ili blogu mada se može koristiti i direktini link za registraciju. Sa ovom metodmo značajno ćete povećati broj stvarnih poseta ka vašem sajtu ili blogu a samim tim porašće i rejtin vašeg sajta ili bloga, što je sa stanovišta internet marketinga izuzetno značajno.

Trenutno su pripremljene tri stranice besplatnih oglasa. Do njih možete doći iz podmenija ove stranice ili sa donjih linkova.

OGLAŠAVANJE 1

OGLAŠAVANJE 2

OGLAŠAVANJE 3

PRIMERI OGLASA

KLJUČNE REČI U OGLASIMA

Ostali načini internet oglašavanja i promocije biće uskoro obrađeni i postavljeni na ovim stranicama.

5 Responses to “Oglašavanje”

 1. Snezana Minic says:

  Oglasavanje?

  Krenula sam u rad vrlo energicno i zdaovoljna postignutim rzultatima… Sve vise PSA .. cak je bilo dana i po 6 mi se registruje. Neke uspjela i pokrenuti. Zainteresovala mnoge za otvaranje ECA .. i .. stop .. 3 FB profila blokirana. Koristim FB stranice, twiter, neke forume, ali imam utisak da se i brisu oglasi od SFI. Znam .. svi imaju ove probleme, ali mi jednostavno nije jasno zasto. Vidim oglase od ebay, amazon.. sve ok.

  U cemu je problem?
  Hvala

 2. Hristina says:

  Preubavo e sakam da osvojam povejke poeni 🙂

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.