SFI POSAO

facebook-logo-04SFI kompanija se bavi prodajom digitalnih i fizičkih proizvoda. U svojoj ponudi trenutno ima preko 90.000 različitih proizvoda. Ova brojka označava samo trenutni broj proizvoda jer on je u stalnom porastu. Prosek od 22sec. po novo učlanjenom članu samo po sebi govori da je i stalan porast članstva u SFI.

Posao u SFI zamišljen (i u praksi ostvaren) kao fantastičan spoj obuke i primenjenog znanja, koji kao finalni rezultat daje ZARADU.

SFI radi sa konkretnim stvarnim proizvodima od čije prodaje ostvaruje svoj profit.Samim tim jasno je da je ovde reč o prilivu konkretnog i zdravog novca. SFI se ne finansira od članarina niti na bilo koji način naplaćuje članstvo, konkretna prodaja je izvor novca i profita. Od 2009 godine sastavni deo SFI kompanije je i online prodavnica TripleClicks https://www.tripleclicks.com

Tripleclicks

Ako ste čuli za svetski poznate internet kompanije kao što su Amazon ili Clickbank, onda verovatno imate predstavu o čemu se radi. Obe kompanije su isplatile više milijardi dolara svojim affiliate partnerima.

Ipak ono što izdvaja SFI od ostalih sličnih internet kompanija je konkretan pristup svakom svom članu. Jer SFI priža obimnu podršku u vidu kompletne obuke svakog novog člana. Takav pristup je jedinstven i druge internet kompanije ga nemaju ili je veoma slabo razvijen. Bukvalno u drugim internet kompanijama slične delatnosti prepušteni ste sami sebi i vašem znanju i sposobnostima.

Raditi u SFI kompaniji je pravo zadovoljstvo, jer svakom ko je spreman da nauči kako se zarađuje, pružiće se prilika da naučeno kroz SFI i praktično primeni te tako i ostvari ZARADU.

Limit za zaradu ne postoji odnosno limit ste sami vi. Koliko ste spremni da naučite o internet marketingu, koliko ste spremni da radite o tome odlučujete samo vi.

Ono što je izuzetno u SFI je višestruka mogućnost zarade. Podeljena je po interesnim oblastima  tako da sami možete da odaberete način posla i zarade koji vam najviše odgovara i prema čemu imate sklonosti.

zarada

NEKOLIKO NAJVAŽNIJIH OBLASTI ZARADE U SFI

 1. Stvaranje vlastitog Tima
 2. Promocija proizvoda  iz Tripleclicks online prodavnice. Izbor preko 73.000 proizvoda
 3. Zarada od prodaje vaših vlastitih proizvoda
 4. Zarada dovođenjem drugih prodavaca
 5. Zarada promocijom/reklamiranjem online aukcija PriceBenders

STVARANJE VLASTITOG TIMA

Slično je kao kod MLM internet kompanija , ali SFI je napravio i postavio sasvim drugačije principe sa kojima prestaje svaka dalja sličnost sa MLM. Stvaranje tima donosi vam korist jer se u SFI nagrađuju sve aktivnosti vas i vaših članova tima, te na osnovu toga vi dobijate zaradu. Treba zapamtiti da je učlanjenje i  rad u SFI potpuno BESPLATNO. Kada razvijete dovoljno velik tim imate mogućnost zarade do 12 nivoa po dubini. Što faktički znači da će tim raditi za vas i donositi vam zaradu i u periodu kada ste iz bilo kog razloga sprečeni da aktivno radite u SFI (godišnji odmor, duže odsustvo …)

PROMOCIJA PROIZVODA iz tripleClicks online prodavnice

Važno je reći da vi ne prodajete proizvod već ga samo promovišete, reklamirate. Nemate nikakve veze sa prodajom, naplatom, pakovanjem, distribucijom, skladištenjem, reklamacijom proizvoda. Za sve se brine SFI i konkretan prodavac. Vi od svakog proizvoda koji ste promovisali, kada se isti proizvod proda dobijate proviziju (Commission) koja predstavlja vašu zaradu. Sve proverene vrhunske metode kako se to radi imate priliku da naučite kroz SFI kompaniju.

ZARADA OD PRODAJE VAŠIH VLASTITIH PROIZVODA

Ako imate vaše vlastite proizvode ili ste već prodavac, svu vašu robu/proizvode možete da prodajete i online preko TripleClicks prodavnice. Otvaranje vlastite prodavnice je potpuno BESPLATNO. Možete prodavati digitalne i fizičke proizvode. Sami određujete cenu proizvoda a SFI samo ugrađuje svoj deo u cenu. Primer ako ste stavili da je cena vašeg proizvoda 10$ SFI će dodat na tu cenu svoj postotak 15% pa bi cena za kupca iznosila 10$+15%=11.5$ kada se proizvod proda vama ide 10$ a SFI dobija 1.5$. Što znači kada vi formirate vašu cenu nećete biti nikako oštećeni. Takođe vi određujete način isporuke i gde ste spremni da isporučujete proizvod. Možete odrediti samo jednu zemlju za isporuku , Srbija, Hrvatska ili Evropa , Azija…

Prednosti otvaranja ovakve online prodavnice su višestruke. Osim što ćete vi sami promovisati vaše proizvode u tome će vam pomoći milionsko SFI članstvo. (SFI ima preko 1.500.000 članova). Besplatna reklama, besplatno otvaranje online prodavnice, besplatna web stranica sa vašom online prodavnicom… I veoma važna stvar SFI vodi brigu o naplati kupljenog proizvoda a za tu svrhu ima preko 50 načina naplate. Što osigurava da će svaki kupac moći naći najbolji način da kupi proizvod. I da ponovim sve je to BESPLATNO!

ZARADA DOVOĐENJEM DRUGIH PRODAVACA

Vi možete sami da pronađete druge prodavce bilo da su u vašoj neposrednoj okolini ili na internetu. Nema nikakvih ograničenja iz koje su zemlje, i to je takođe potpuno besplatno i za vas i za njih. Najbolja stvar je u tome da kada vi dovedete novog prodavca vi doživotno imate proviziju od svakog proizvoda koji taj prodavac proda. Neverovatno ali vi dovođenjem samo jednog uspešnog prodavca možete da obezbedite doživotna stalna primanja.

ZARADA REKLAMIRANJEM AUKCIJA (PRICEBENDERS)

Tripleclicks aukcije su veoma popularne jer za veoma mali iznos mogu da se kupe potpuno novi proizvodi čija je prava vrednost desetostruko pa čak i stostruko veća. Primer potpuno novi laptop prodat je za 3.85$ a prava vrednost mu je preko 300$. Za tako kupljeni proizvod SFI snosi i troškove dostave. Vi takođe možete da zarađujete na promocijama aukcija, a na koji način, to možete detaljno  da saznate i naučite ako postanete SFI član.

REGISTRACIJA U SFI JE BESPLATNA !

ČLANARINA U SFI NE POSTOJI !

ŠTA VAM SFI KOMPANIJA PRUŽA

 1. Mogućnost da se registrujete BESPLATNO i da BESPLATNO pokrenete vlastiti posao i da zarađujete
 2. SFI vam pruža mogućnost fleksibilnog radnog vremena. Vi sami određujete vaše radno vreme, kad počinje , koliko traje itd.
 3. Mogućnost primene višestrukih načina rada i ostvarivanja zarade
 4. Dobijate fantastičnu mogućnost da naučite vrhunske metode  internet marketinga i direktno ih primenite u cilju ostvarivanja vaše zarade. Kompletan SFI sajt je prepun veoma vrednih informacija, uputstava, saveta koji vam olakšavaju rad.
 5. SFI vam nudi dva izuzetno vredna i veoma kvalitetna internet marketing kursa, koji detaljno opisuju rad u SFI (LAUNCHPAD) i internet marketing.
 6. SFI obezbeđuje i odličnu podršku koja podrazumeva i razne korisne alate, forum, i ono najvažnije izuzetno kvalitetnu podršku ostalih članova iz celog sveta. To teško da ćete naći na nekom drugom mestu.

Takođe naš tim je obezbedio i dodatne pogodnosti za sve članove sa EX-YU područja. Sem podrške sponzora i starijih članova, osnovana je posebna facebook grupa (SFI BALKAN) na kojoj imate obilje uvek svežih i nadasve korisnih informacija. U svako doba možete da se obratite za savet ili pomoć u radu.

Pravi dragulj su naravno SFI webinari koji se održavaju  i po dva puta nedeljno i na kojima se može veoma mnogo naučiti o SFI poslu i kako se konkretno radi i zarađuje u SFI kompaniji

Svaki početnik dobija sve pogodnosti  da na jedan posve kvalitetan i uspešan način započne svoj vlastiti posao koristeći ovu jednostavnu formulu

OBUKA+PRAKSA=ZARADA

Ovo je ujedno i bazična koncepcija na kojoj se zasniva SFI

Zarada se obračunava svakog 10-tog za prethodni mesec.

Zarada se isplačuje putem čeka, na PayPal račun, i preko SFI Payoneer MasterCard koju dobijate kada ostvarite prvu zaradu od 20$

08REGISTRUJ SE BESPLATNO !

8 Responses to “SFI POSAO”

 1. Dejan says:

  ok.
  Thanc you!

 2. all the best… thank you.

 3. zvonko veselinov says:

  zdravo jasum zvonko vi se javuvam za rabota sakam da znam kakva rabota
  nudidite ve molam da mi se javete po ve polal za mala pomos jas baram rabota sekoj den??
  evevigo televonot za kontakt 389 076-348-013 ili
  email zveselinov71@gmail.com

 4. U želji da što brže napredujem sa SFI timom, pozdravlja vas Dusanka Jacic

 5. igor says:

  Pozdrav,
  molim vas ako možete mi reči ako več imam od prije
  payoneer karticu jeli je mogu koristiti i da ne naručujem novu pa da svejedno dobijam onih 500vp.
  Mislim, da sam nekde več pročitao vaš odgovor da se to može ali ga ne nađem.Molio bih vas ako mi možete slati odgovor na to.
  Hvala i pozdrav
  Igor Kotnik

 6. Jovanka Brankov says:

  Buduci da ne znam engleski onoliko koliko bi trebalo,ova stranica mi je pomogla da malo bolje razumem o cemu se zapravo radi u ovoj vrsti posla.Hvala na dobrom objasnjenju i nadam se da mi neznanje jezika nece biti prepreka u ovom poslu.Hvala!

 7. Vesna says:

  Kratko i jasno! Hvala!