KLIKANJE, KLIKANJE, KLIKANJE …

Click 01Često u poslednje vreme imao sam priliku da čujem gotovo iste rečenice. Ja klikam po tabovima mesec dana i nisam ništa zaradio, ja klikam po crvenim tabovima dva meseca i zaradio sam samo 1$. Ja klikam, Ja klikam Ja klikam…… klik, klik, klik i od svega jedno veliko NIŠTA!!!  Pa šta misli taj SFI, kako da ja zaradim?!? Čujem da tamo neki nešto zarađuju, mora da oni klikću istovremeno sa dva miša!

Dragi moji , kolege, saradnici i članovi SFI, koji ste se pronašli ili ćete se tek pronaći u gornjem delu teksta, moram da vam sapoštim nešto. OD KLIKANJA NEMA ZARADE, OD KLIKANJA SE NE ZARAĐUE, KLIKANJE NIJE NAŠ POSAO U SFI !!!

click 03-A

Klikanje na tabove i izvršavanje dnevnih, nedeljnih i ostalih zadtaka je veoma bitno. Izvršavanjem tih zadatka mi dobijamo neophodne VP poene koji nam u konačnom mesečnom zbiru služe kako bi se uspešno kvalifikovali za određeni SFI status koji nam omogućuje zaradu. Za tako prikupljene VP poene bićete nagrađeni sa nekim sitnim dolarskim iznosom, a taj iznos ni u kom slučaju ne predstavlja našu zaradu!

Od čega i kako ostvarujete konkretnu zaradu možete da pročitate ovde SFI Compensation Plan

Takođe ovo su konkretni poslovi koji nam donose zaradu u SFI i te poslove treba da radimo

          Team Building – izgradnja vlastitog tima =ZARADA

–          Promocija proizvoda sa Trepleclicks-a =ZARADA

–          Promocija aukcija sa Tripleclicks-a =ZARADA

–          Uključivanje novih kupaca PRM =ZARADA

–          Uključivanje novih prodavaca ECA =ZARADA

–          Otvaranje vlastite ECA prodavnice =ZARADA

–          Garažna prodaja polovnih stvari =ZARADA

arrow03

This is SFI
This is earnings
This is our job

Imamo mogućnost da biramo vrstu posla kojim ćemo se baviti u okviru SFI. Možemo da se opredelimo samo za jedan a možemo da radimo i sve poslove. Svi ovi poslovi zasnovani su na realnom prilivu sredstava. Samo od nas samih zavisi koliko ćemo da radimo i zaradimo.

Kao zaključak može se reći da od KLIKANJA NEMA ZARADE i stvarno ne vidim razlog zašto bi nas neko plaćao za prosto klikanje po tabovima. Da li bi ste vi nekog plaćali da neprestano klikće po nekakvim tabovima i da mu to bude jedini posao? Priznaćete to zaista nema logike.

Both comments and pings are currently closed.

12 Responses to “KLIKANJE, KLIKANJE, KLIKANJE …”

 1. Surkovic Edin says:

  Hvala na mailu!

  Nisam ni mislio da se zaraduje klikanjem ali u svakom slucaju mail je dobar,hvala!

  LP

 2. Odličan hladan tuš! 🙂

  Sharovo sam ovaj članak.

 3. novi clan says:

  Ovo je sviranje q….

  • Milan says:

   Dragi moj muzičaru ti si izgleda zalutao ovde he he.
   Slobodno ti nastavi svirati ali bez nas, stvarno nemamo vremena za neshvaćne muzičke talnete, bye.

 4. rade says:

  Dobar tekst u svakom slucaju upravo radim na tome punom parom i do sada se nekako nemogu pozaliti dm napred i ne odustajem

 5. Sanja says:

  Pocetnik sam i nadam se velikom uspehu.. 🙂

 6. Extra text, nadam se oporavku!

 7. Tatjana says:

  Ovaj post je došao u pravi čas 🙂 Uključena sam tri dana i baš razmišljam o tome, šta dalje nakon tog klikanja, u čemu je caka zarade i kako da zaradim te bodove, idem na aukcije i kako da naučim što više da uopće nekom mogu predložiti ovu vrstu posla, a da ne pogriješim i izgubim potencijalnog suradnika.
  I samo klikanje je dosadno… SFI nudi rast i obrazovanje, a to je zanimljivo samo ako to ozbiljno shvatim.
  Ovi bodovi koje dobijamo u početku, to je kao neka vrsta “naknade s biroa” dok se sami ne zaposlimo, tako da dobijam na vremenu da se usavršim dok gradim svoj status…ako sam to dobro shvatila?
  Spremam se na taj fast-track i razmišljam da odmah uzmem tih 125tc za taj gold, da li sam ubrzala previše?
  Hvala Vam na svim informacijama 🙂

  • Milan says:

   Da Tatjana vaše razmišljanje je sasvim pravilno i upravo na takav način bi se mogao opisti sistem rada. Što se tiče Fast Track-a moja preporuka je da obavezno ispunite sve potrebne uslove za sticanje FT-a. Što se tiče SO na 125TC kontaktirajte vašeg sponzora i sa njim dogovorite konkretnu taktiku.