SFI MALA ŠKOLA LEKCIJA 03

DUPLI SFI NALOZI!

Na samom početku rada u SFI kompaniji moramo obratiti izuzetnu pažnju na ne retku pojavu da novi članovi otvore dva i više SFI naloga kod više različitih sponzora. Sve je to u neznanju i neupućenosti u sam rad i pravila SFI kompanije. Ali takođe to nikako nije nikakva olakšavajuća okolnost.

Naime odmah da utvrdimo jedno veoma važno svi pravilo!

SFI ne dozvoljava otvaranje dva ili više naloga jednog te istog korisnika a takođe ne dozvoljava otvaranje dva ili više naloga po jednoj internet IP adresi.

Šta to u praksi znači ?

SFI je veoma rigorozan po ovom pitanju i svako ko otvori više od jednog SFI naloga na svoje ime, lažno ime ili ime nekog od ukućana sa iste IP adrese, biće SUSPENDOVAN.

Šta to znači ista IP adresa, ukratko svi mi imamo po pravilu jednog provajdera (davaoca internet usluga) u kući bilo da je to kablovski internet ili ADSL, WiFi mreža i sl. Na ovaj način mi smo konktovani u našem domu sa internetom. U istoj kući stanu … možemo imati više računara ili uređaja sa kojima pristupamo internetu, kao šti su stoni računar, laptop, smart telefon, tablet … i svi oni u našem domu koriste istu internet liniju odnosno istu IP adresu.

Na taj način ako u vašem domu sa iste internet konekcije iste IP adrese sa više različitih uređaja pokušate otvoriti više SFI naloga to je prekršaj isto kao da ste sve naloge otvorili na jednom računaru.

Ovo SFI pravilo bukvalno znači jedan SFI nalog po jednom domaćinstvu odnosno po jednoj IP adresi.
Faktički to znači da ako ste vi otvorili svoj SFI nalog onda više niko u vašem domaćinstvu ne može otvoriti drugi SFI nalog ni supruga/suprug, brat/sestra …

Postoji opcija da ako baš imate izrazitu i opravdanu potrebu da otvorite u istom domu na istoj IP adresi, dva SFI naloga, da se prvo obratite SFI podršci (SFI support) sa konkretnim zahtevom i obrazloženjem. I tek ako vam oni daju odobrenje i saglasnost tek tad možete otvoriti i taj dugi SFI nalog.

Šta ako sam već otvorio dva ili više SFI naloga?

Ako ste otvorili dva ili više SFI naloga morate odmah da zatvorite sve otvorene SFI naloge sem onog koji ste datumski prvi otvorili.
Prvo morate otići na taj nalog koji želite da zatvorite i kada se ulogujete na njega idete na link www.sfimg.com/MyAccount/Remove po unosu traženih podataka na toj stranici na vašu email adresu sa kojom ste se registrovali (pogledajte koja je to email adresa www.sfimg.com/MyAccount/AccountInfo ) na tom SFI nalogu, stići će email sa linkom za potvrdu gašenja tog SFI naloga. Sve što je potrebno da učinite je da kliknete na taj link.

Ako imate više otvorenih SFI naloga jednostavno ponovite ovaj isti postupak i naravno ostavite samo onaj SFI nalog koji ste prvi otvorili.

Šta ako ne uradim tako i ne ugasim prekobrojne otvorene SFI naloge?

U samom početku rada zaista neće se dogoditi ništa i radićete na bilo kojem SFI nalogu bez smetnji. Ali u onom trenutku kada postanete aktivniji i kada počnete ostvarivati neke rezultate, vaš SFI nalog i vaša IP adresa biće podvrgnuti detaljnoj kontroli i veoma lako SFI će utvrditi da li imate jedan ili više otvorenih naloga i naravno čim otkrije postojanje više otvorenih naloga dolazi do kompletnog zamrzavanja i suspenzije.

Ukratko sav vaš uloženi trud pada u vodu. Čak ako ste i formirali svoj tim desiće se da usled suspenzije izgubite sve članove a recimo da vas lično prebace na onaj prvi otvoreni SFI nalog na koji ste vi možda i zaboravili ali bez vašeg tima.

Ovo SFI pravilo je krajnje jednostavno i već na samom početku rada u SFI treba ga prihvatiti i voditi računa da i vi i vaši članovi strogo vodite računa i poštujete ovo pravilo.

U prilog svemu tome ide i činjenica da za ozbiljni rad u SFI kompaniji zaista je potreban i apsolutno sasvim dovoljan jedna SFI nalog.

Logovanje na tuđe SFI naloge je STROGO ZABRANJENO!

Ovo se direktno nadovezuje na pravilo otvaranja jednog SFI naloga i rada samo sa jednim SFI nalogom.

Morate voditi strogo računa da se ni pod kojim uslovima ne logujete na tuđe SFI naloge, pod tuđim SFI nalozima najčešće se podrazumevaju nalozi vaših članova iz vašeg tima. Mnogi u želji da pomognu svom članu smetnu sa uma da nije dozvoljeno da se oni sa svog računara loguju na tuđi SFI nalog kako bi “nešto” pokazali, odradili pomogli i sl.

Vodite strogo računa o ovome jer i za ovakve stvari sledi SUSPENIZIJA vašeg SFI naloga.

Kada budete malo više proveli vremena radeći SFI i sami ćete uvideti krajnju logičnost ovih pravila.

 

PRETHODNE LEKCIJE SFI MALE ŠKOLE MOŽETE POGLEDATI NA DONJIM LINKOVIMA

LEKCIJA 01   LEKCIJA 02

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.