LaunchPad lekcija 9

There’s no place like home… Nema lepšeg mesta od doma…

your SFI home page, that is! Tvoja SFI naslovna strana je to!

Šta je najvažnije:

1. Pratiti sva dešavanja u SFI, vesti, promene programa i obaveštenja koja bi mogla da utiču na tvoje saradnike (tvoj tim)?
2. Voditi pažljivo evidenciju tvog napretka u poslu u SFI, kao i SFI napredak u celini?
3. Održavati kontakt sa SFI saradnicima?

Trik pitanje! Sve je bitno za tvoj uspeh, na različite načine. Uostalom, ako ste rešili da uspete u ovom poslu, vi prosto MORATE da imate najnovije informacije koje bi mogle da utiču na vaš posao. Takođe, morate biti odlično obavešteni o celokupnom i svakodnevnom napretku vašeg posla, biti dostupni da precizno odgovorite na pitanja vašim SFI saradnicima i obezbedite pravovremenu pomoć svojim potrošačima.

Srećom, ovi i drugi blagovremeni zadaci nisu tako zahtevni kao što zvuči.
Vaša SFI početna strana (Affiliate Center home page) vam pruža mnoštvo poslednjih informacija o SFI vestima, obaveštenjima, statistici; o vašoj URADI SAM (TO DO) listi, dnevnim poslovnim savetima, streaming porukama koje ste pisali vi ili članovi vašeg tima, kao i a2a pristup ostalim saradnicima, i još mnogo toga!
Ovo je zaista jednostavan rezime vašeg SFI posla. Shodno tome, proveravanje informacija do kojih dolazimo kliktanjem na te kartice (tabs) treba da bude na vrhu vaših dnevnih aktivnosti. Povrh toga, vi ćete zaraditi 10 VersaPoints (VP) svakodnevno kliktanjem na kartice na vašoj početnoj strani (skupljene za zadnjih 90 dana). Naslovi kartica koje ste dnevno posetili će biti obojene u plavo, a one koje niste posetili (niste kliknuli na njih) biće u crvenoj boji.

Praćenje, posećivanje (Following) je kratak rezime sadržaja koji ćete pronaći na svakoj od kartica koje se pojavljuju na određen način na vašoj početnoj SFI strani. Tu ima mnogo informacija, znamo, ali vam najiskrenije preporučujemo da odvojite vreme i pažljivo proučite taj sadržaj, ….uspeh vašeg posla zavisi od toga!
________________________________________

Your SFI Alerts tab – Vaša SFI kartica za obaveštenja

Razmišljajte o vašoj strani za obaveštenja (Alerts page) kao o vašoj prvoj strani vaših dnevnih poslovnih novina, gde ćete pregledati naslove, pojedine pasuse, i obaveštenja na koja ćete želeti da obratite pažnju tog dana.
Napravljena baš za vas, (Personalized for you), vaša Alerts page se pojavljuje kao podrazumevana kartica na vašoj naslovnoj strani nakon vašeg prijavljivanja u SFI kancelariju (log in), a ovoj kartici takođe možete pristupiti iz My Account index page) i uključuje:
• Upozorenja specifična za vaš rank status, standing orders (mesečnu porudžbinu), informacije o nalogu, itd…
• Broj (ako ima nekih) nepročitanih timskih poruka (TeamMail messages).
• Broj vaših Versa Poena koje trenutno imate ili koji su vam potrebni da unapredite vaš status pre kraja meseca
• Poslednjih pet objava SFI news blog.
• Najnovijih pet objava na SFI Forum.
________________________________________

Vaša To-Do List kartica

Ova kartica je kreirana da na lak način pratite šta sve aktivnosti koje treba da budu urađene da biste izgradili uspeh u SFI. Pored dnevnih, nedeljnih i mesečnih aktivnosti koje treba uraditi za rast našeg uspeha, takođe su tu i odabrane posebne aktivnosti koje promovišu Team Leadership (vođstvo) i povećavanju TC prodaju.Takođe ćete videti listu sa aktivnostima koje morate da uradite samo jednom, jednom završene nestaju sa liste. Sa svakom urađenom aktivnošću dobijate VP versa poene koji se prikazuju u levoj koloni na listi.Što više poena skupite, više ćete provizije da dobijete i zaradite više novca.
________________________________________

Vaša Tips kartica

Zaustavite se ovde here svakodnevno za vaš SFI savet dana, i savet dana nekog saradnika,motivacionu poruku dana i informativnu Da li ste znali sekciju koja ističe bitne aspekte o SFI koje biste želeli da imate na umu, kako raste vaš uspeh.
________________________________________

Vaša Stream kartica

Mi jednostavno ne možemo dovoljno da naglasimo koliko je bitna uloga efikasne komunikacije u vašem uspehu u poslu!Zapravo, to je toliko važno, da smo u potpunosti posvetili ovu posebnu karticu komunikaciji this special home page tab za objave ka i od vašeg tima (do 6 linije vašeg tima) i a2a prijatelja. To je odličan način da prosledite vase lične vesti, obaveštenja, čestitanja i druge bitne informacije.Takođe možete videti i odgovoriti na objave SFI kompanije i vaše omiljene TripleClicks ECA prodavnice sa ove kartice.
Da biste poslali novu poruku nekom ili svim članovima vašeg tima i a2a prijatelja, samo otkucajte vašu poruku (do 340 slova) u polje na vrhu, odaberite grupu kojoj želite da se objavi i kliknite na Submit. Primaoci vaše poruke će videti vašu objavu na njihovoj ličnoj Stream kartici. Da biste odgovorili na komentare koje su drugi objavili, dovoljno je da kliknete na “Leave a Comment” (ostavite vaš komentar ) link ispod odgovora, otkucajte svoju poruku (200 slova max.) i kliknite na Post Comment (objaviti komentar).
________________________________________

Vaša TripleClicks kartica

Kao što joj samo ime kaže, ova kartica this tab je cela o tome šta se dešavana TripleClicks.com. Kao što ste naučili u prethodnoj lekciji LaunchPad lesson #8, vasa saradnja u SFI automatski uključuje i članstvo u TC.Takođe ste naučili da je TripleClicks vaš instrument za prikupljanje Internet zarade. Kao neko ko je uključen u SFI posao i team leader, želećete da stalno budete u toku šta se dešava u TC proveravajući informacije na ovoj kartici svakodnevno, uključujući:
• Ponuda dana (The Deal of the Day)
• Aukcije koje dolaze (Upcoming Pricebenders Auctions
• Koliko tretnutno TripleClicks ima ukupno proizvoda (Current TripleClicks product total)
• Trenutno koliko ima ukupno ECA (Current ECA total)
________________________________________

Vaša SFI Scoreboard kratica

Ovo je mesto za praćenje i upoređivanje vašeg napretka sa ostalim SFI saradnicima, kao i pregled cele statistike SFI. Mislite o ovoj kartici SFI Scoreboard Tab kao o vašem dnevnom izveštaju o tržištu, kao uvid u veću sliku koja je povezana sa vašim ličnim udelom u SFI poslu.
Deo na vrhu nam pokazuje vašu trenutnu VersaPoints statistiku, uključujući VP koje ste zaradili tog dana, VP koje ste zaradili tog meseca, vašu Team Leader kvalifikaciju VP kao i broj poena koji su vam potrebni da napredujete na sledeći nivo, vašu trenutnu poziciju na mesečnoj VP Leaderboard, kao i to da li ste kvalifikovani da uđete u današnje takmičenje zvano Daily Grand.
Ispod toga, ovde ćete uvek moći da pratite svoj (Power Rank ) napredak u poređenju sa ostalim SFI saradnicima. Zatim vašu poziciju u odnosu na ostale (Overall Power Rank status), kao i u vašem razredu (Class Rank, koji podrazumeva saradnike koji su se uključili u SFI istog dana kad i vi).
U delu koji sledi, možete videti vašu ocenu kao Sponzora mesečno (kako su za vas glasali vaši saradnici) (naučite vise o Ocenjivanju Sponzora ovde here), vaš trenutnu poziciju u E365 kao i zemlje u kojoj živite (vasa pozicija u odnosu na saradnike iz vaše zemlje
________________________________________

Vaša Movers kartica

Korisna kartica za sve SFI leaders, the Movers Tab koja vam govori o aktivnostima članova vašeg tima.O svakom “mover” (osoba koja se pojavi na listi) videćete određene informacije, uključujući ime saradnika, SFI ID, poziciju, broj VP ovog meseca, VP neophodni za napredovanje, Power Rankings, datum kad su se uključili, datum kad su se zadnji put ulogovali u svoju SFI kancelariju, i lične informacije. Takođe možete da kontaktirate svakog saradnika putem SFI TeamMail, putem SFIM (SFI’s online chat program), ili putem regularnog e-mail kliktanjem na odgovarajuću ikonicu na svakoj listi.
Saradnici koji se pojavljuju na ovoj listi su najaktivniji, i oni su izuzetno dragoceni za vaš uspeh. Svakodnevno pregledajte ovu listu i potrudite se da pratite i podržavate ove osobe sa ove liste. Možete da suzite listu baziranu na najnovijim saradnicima ili da vidite one koji su online tog trenutka. Ovakav način komunikacije i stvaranja jakog tima podrazumeva kreiranje DUPLIKACIJE, koja je jako bitan factor u kreiranju SFI bogatstva.
________________________________________

Vaša Growth kartica

Dok se prethodna vasa Scoreboard bavi vašim napretkom u poređenju sa ostalim saradnicima, ova kartica this tab predstavlja informacije o SFI rastu u globalu i WOW mi rastemo iz časa u čas! Kao SFI saradnik, deo profita koji raste pripašće i tebi, tako da je normalno da želiš da proveravaš ovu karticu svakodnevno da bi video poslednju statistiku koja uključuje:
• Upis novih članova za danas, juče i ceo mesec do tog
• Jučeračnju listu saradnika koji su upisali najviše članova (imena, mesto, i ukupan broj upisanih saradnika)
• Izveštaj TripleClicks statistike (članovi, proizvodi, member, product, i ukupno ECA,broj zemalja sa članovima i novim ECA)
Ali, to nije sve! Sa leve strane ove stranice, možete videti SFI najnovijeg E365 Šampionai broj poena članova, od našeg poslednjeg Fast Tracker (onaj koji se najbrže registruje) do najskorijeg Platinum Team Leadera. Ako kliknemo na ime saradnika, možemo da vidimo njegovu sliku, ili da klikom na link vise (More) da vidimo listu sa svim članovima od najnovijeg do najstarijeg. Konačno, na kraju ove kartice, možete da vidite listu sa današnjim učlanjenjima (SFI i TC članovima) uključujući SFI i ID članova, imena, lokaciju, vreme učlanjenja, Sponzor/ili ko ga je uputio, i co-sponzor. Možete da vidite listu od najnovijih do najstarijih i obrnuto, kao i po zemljama. Ovo poslednje je lep način da prepoznate nove sardnike/članove u vašoj zemlji.Samo jednim klikom možete da vidite saradnike/članove njihva imena i fotografije.
Podaci pronađeni na ovoj stranici pojedinačno mogu da predstavljaju ubedljiv sadržaj za vasa lična pisma koja upućujete vašim lično sponzorisanim saradnicima (PSA).
Citirajući prave, konkretne podatke o popularnosti SFI i njegovim rastućim ciframa, najnovijim liderima, novim lokacijama i mnogim drugim povećava “wow factor” u komunikaiji i može da zainteresuje vaš tim!
________________________________________

Vaša Goals kartica

žSvakoj uspešnoj osobi su potrebni ciljevi. Here, ovde možete da predledate svoje ciljeve koje ste postavili u vašem profile Affiliate Profile (koji ćemo komentarisati više u nekoj od sledećih lekcija). Da biste ažurirali svoje ciljeve, samo kliknite na Edit my goals link na kraju strane da biste ušli u svoj saradnički profil i da biste sačuvali izmene koje ste tamo uradili. Vaši novi ciljevi će odmah da budu vidljivi na vašoj kartici Ciljevi (Goals Tab).
________________________________________

Vaša Win-It! kartica

Život ne može da bude samo rad, bez igre! Na kraju krajeva, treba biti zabavno da sledimo svoje snove! I zato je tu vaša Win-It! Tab sa SFI’s DAILY GRAND takmičenjem (contest info and rules). Ova ekskluzivna dnevna izvlačenja za SFI saradnike podrazumevaju nagradu za SFI 100 srećnih saradnika da podele sumu od $1,000 ili više u dnevnim izvlačenjima! Ulazak na takmičenje je lak: prosto posetite Win-It! karticu i kliknite “Enter Today’s Drawing” da biste ušli u igru i da imate mogućnost 4 ulaza (šanse) za dnevno izvlačenje:
* Jedan ulaz stičete pravo obezbeđujući najmanje 10 VP od prethodnog dana.
* Drugi ulaz stičete pravo kada zaradite vise od 20 VP prethodnog dana.
* Još dva dodatna ulaza u igru za održavanje minimum 1,500 VP Standing Order.
* Zaradite jedan unos ocenjivanjem 30 SC odgovora
* Zaradite jedan dodatni unos pregledom kartice Alerts tab

________________________________________

Vaša Ask SC kartica

Skraćenica za “Ask the SFI Community,” Ask SC vas vodi u znanje desetine hiljada SFI saradnika. To je odlično mesto da proverite najčešća pitanja saradnika i da pronađete najbolje odgoovre, koji su izglasani od vas i ostalih SFI saradnika. Možete da postavite svoje pitanje ili svoj odgovor, da glasate za najbolji odgovor ili čak da zaradite neograničen broj VP za najbolje odgovore! (Learn more). Na ovaj način, SFI zajednica će nastaviti da izgrađuje veliku bazu podataka gde novi i iskusni saradnici širom sveta mogu nesmetano i lako da pronađu odgovore na najvažnija, korisna pitanja kao i odgovore na ne tako uobičajena pitanja. Pitanja možete birati iz različitih kategorija (a2a, Getting Started, VersaPoints, etc.) kao i najnovija, najčešće odgovorena pitanja, pitanja otvorena za glasanje (period za glasanje za svaki novi odgovor na pitanje je 10 dana) , pitanja na koja ste glasali ili niste glasali, pitanja sa najmanje ili navies odgovora, i pitanja sa najviše glasova. Da biste glasali, kliknite na pitanje i odaberite ili strelicu gore ili strelicu dole. Da biste postavili odgovor na pitanje, odaberite pitanje, ubacite svoj odgovor u polje na desnoj strain stranice i kliknite Submit Query. Za više detalja pratite link Get complete details about Ask SC.
________________________________________

FORUM TAB

Kartica Forum usmrena je na tekuće rasprave na forumu -customized samo za vas! Odavde se lako i brzo može komunicirati s visoko obučenim Forum guru, članovima gornje linije, downline članova, CSA, i A2A prijateljima.
Kartica forum automatski vam pruža:
• Hot (većina trenutno popularnih) nit linkovi
• Linkovi tema za vašu zemlju ili regiju
• Linkovi za teme i postove koje ste pretplaćeni ili su zatražili obaveštenja
• Linkovi za sve postove člana osoba koje pratite
• Linkovi za sve postove člana bilo koje od Vaših downline članova (u roku od 12 generacija)
• Linkovi za sve postove člana bilo kojeg od vaših CSA (supokroviteljstvom podružnice)
• Linkovi za sve postove člana bilo koji od vaših A2A prijatelja

Posebna Napomena: automatski postavljenlink slediti vašeg sponzora, ko-sponzora i upline vođe tima. Dakle, sve teme i postove tih pojedinaca automatski će se pojaviti na kartici forum.
Za postozanje dnevnog Akcijskog VP poena za ovu karticu, jednostavno kliknite na bilo koji link posta na gom trebate provesti najmanje 30 sekundi na forumu.

________________________________________

WHEW! Oh! Ovde ima mnogo novih informacija da se prihvati! Ali kao što smo rekli ranije, vaša SFI naslovna strana ( kancelarija) nije mesto gde ćete ići samo jednom, stranica već svakodnevno, za vaš dnevni SFI izveštaj. Imati listu kojom pratite svoj napredak i prilagođavati sebe je već testiran metod koji radi u vašu korist i vodi vas u uspeh. Na kraju krajeva, znanje je moć! Štaviše, informacije pronađene na ovim stranicama vase SFI naslovne strane vam obezbeđuju pravi izvor bitnih informacija koje možete koristiti u reklamiranju SFI i TripleClicks.
Na primer, koliko interesantno može da bude da kažete potencijalnom saradniku da će on biti deo uspešnog posla gde se samo tokom prošlog meseca uključilo 20,000 novih članova?…Ili to da može da bira između 50,000 (i više) proizvoda iz vaše prodavnice? Možete da koristite svoje VP i Power Rank informacije da prikažete svojim saradnicima, da biste podstakli njihovo interesovanje za njihov posao. I ako ste primetili da je neko od vaših saradnika nalazi na listi dobitnika, to vam je prilika da im čestitate i da ih ohrabrite! Što više izgrađujete poverenje u vašem timu i vaš tim, bićete uspešniji i vaš tim i vaš samostalni posao !

Cela slika

Kao celina, vaša SFI naslovna strana vam obezbeđuje informacije koje su vam potrebne za vaš posao u SFI da vidite gde ste, kao i u kom pravcu dalje možete da idete. Plus, možete da zaradite 9VP svaki dan samo svraćajući i proveravajući vaše kartice (klikom na njih)!
Neka vam postane navika, počevši od danas, da stalno klikćete na ove kartice:
Alerts
To-Do List
Tips
Stream
TripleClicks
Scoreboard
Movers
Growth
Goals
Ask SC
Win-It!
Forum

Ovaj prevod smo dobili zahvaljujući našoj koleginici Hristini Andrašević

Originalnu lekciju možete pogledati u svom SFI nalogu na ovom linku
https://www.sfimg.com/LaunchPad/Day9

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.