LaunchPad lekcija 30

Sada počinje prava zabava!

Danas je vaš 30 dan i poslednja lekcija u LaunchPad “Getting Started” treningu. Mi se iskreno nadamo da smo vam pružili informacije koje su vam jasne i korisne.

Želimo da vas ohrabrimo da nastavite da se edukujete u SFI. Ovim lekcijama vam je dat uvid u SFI. Ali tu ima još mnogo, mnogo toga! Zapamtite, mi pomažemo saradnicima da postanu uspešni još od 1985. I dok je SFI nastao 1998, činjenica je da je već više od 26 godina iskustva i miliona dolara uloženo u rast i razvoj SFI.

Mi smo vrlo ponosni na ovaj program. I još ponosniji smo na naše rezultate. Za ovih desetak godina, SFI je pomogao desetinama hiljada muškaraca i žena širom sveta da postanu uspešni preduzetnici.

I jedva da smo tek zagrebali po površini! Kao što smo pisali u lekciji broj 5 “Borderless is beautiful”, globalni rast (omogućen Internetom) je tek početak… I ni jedna kompanija se nije pokazala boljom od SFI.

Ako je SFI na putu da postane multi-billion dollara globalna kompanija, kao što mnogi veruju, tada su mnogi naši SFI saradnici stvarno “millioneri u najavi.” I bez obzira na to da li vi u to sad verujete ili ne, nema razloga da baš vi ne postanete jedan od njih!
Budućnost SFI je vrlo, vrlo svetla!

U zaključku, želeli bismo još jednom da vam kažemo, da nam je stvarno stalo do vašeg mišljenja. Možda zvuči otrcano, ali mi stvarno o vama mislimo kao o našem PARTNERU, i SFI će biti uspešan samo ako njegovi saradnici budu uspešni. Zato vas još jednom podsećamo da možete slobodno da koristite našu kutiju sa sugestijama Suggestion Box kad god želite da nešto promenite ili imate neku odličnu ideju kako da unapredite SFI.

Samo zajedničkim snagama ćemo SFI izgrađivati da bude bolji i bolji, za sve nas!

HVALA VAM … I unapred se radujemo našoj dugogodišnjoj saradnji!

SFI Welcome Team

LaunchPad lekcija Ovaj prevod smo dobili zahvaljujući našoj koleginici Hristini Andrašević
Originalnu lekciju možete pogledati u svom SFI nalogu na ovom linku
https://www.sfimg.com/LaunchPad/Day30

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.