LaunchPad lekcija 29

Podešavanje Standing Order-a

Trajni nalog

U današnjem užurbanom svetu lako je prevideti osnove posla. Dani i nedelje lete, i pre nego što primetite, nov mesec je ispred vas.
Kao posledica toga, mnogi SFI saradnici se probude prvog dana u mesecu i shvate da nisu uspeli da prikupe dovoljno VersaPoints koji su im bili potrebni – i sad će, na žalost, izgubiti mnoge privilegije koje bi imali da su tokom prethodnog meseca prikupili te poene!

Ali ovo ne bi trebalo da dozvolite da vam se ikad desi. Možete obezbediti automatsko održavanje željenog broja VersaPoint nivao i SFI rank svakog meseca postavljanjem Standing Order.

Sa ovom Standing Order (porudžbina), imaćete svoje omiljene SFI proizvode automatski dostavljene svakog meseca bez da ponovo morate da uradite porudžbinu. Takođe ćete automatski održavati željeni status svakog meseca – bez brige o vrednim provizijama, bonusima i privilegijama.

Što je TripleClicks uspešniiji, to ćete i vi kao saradnik SFI biti uspešniji i bolje plaćeniji. A popularani i uspešan TC znači lakše sponzorisanje, lakše prodaje, više ECA, više proizvoda i usluga, bolje cene, smanjeni troškovi isporuke između ostalog. Sve ovo će dovesti do veće zarade za saradnike! Tako da je svima u najboljoj nameri da imaju mesečnu porudžbinu (Standing Order).

Konačno, ako odaberete proizvod koji ima dodatu vrednost 1,500 VersaPoints ili više, dobićete još 100 bonus VersaPoints za mesec u kome ste prvi put uradili vašu Standing Order, plus 100 bonus VP svakog meseca kada održavate vašu Standing Order!

Podešavanje Standing Order je lako i biće vam potrebno samo nekoliko minuta, a ako se predomislite, uvek možete da je promenite ili potpuno isključite, bilo kad.
Napomena: za sveukupne informacije o Standing Orders, pogledajte SFI’s SO Central Information Page.

Podešavanje Standing Order:

1. Log in uTripleClicks.com (korišćenjem SFI ID i password).

2. Razgledajte radnju da odaberete proizvod. Svi proizvodi koji su kvalifikovani za Standing Order imaju ovaj znak (). Kliknite ovde HERE da vidite najpopularnije proizvode, koje SFI saradnici najčešće biraju da im bude mesečna porudžbina Standing Orders. Savet: možete u TripleClicks Advanced Search da brže odaberete proizvod za Standing Order i da isključite sve ostale. Takođe ih možete birati prema broj VP koje vrede. (pogledajte sve opcije za sortiranje proizvoda sa desne strane).

3. Ubacite količinu proizvoda koje želite u odgovarajuće polje i kliknite na Standing Order button.

4. A popup prozor će se pojaviti koji će da potvrdi ja da vaš odabrani proizvod u vašoj potrošačkoj korpi. Zatvorite taj prozor, i vratite se na stranicu gde se opisuje proizvod, View Shopping Cart da biste videli svoj proizvod, i onda se odjavite na Checkout Now button da biste nastavili odjavu vaše porudžbine Standing Order Checkout.

5. Proverite račun i isporuku na Standing Order Checkout stranici i odaberite način isporuke. Kliknite na Continue Checkout button.

6. Odaberite metod plaćanja, pregledajte sadržaj, pročitajte Standing Order agreement. Odaberite Place My Order button nakon što ste sve ovo pregledali i kliknite I agree na TripleClicks Terms & Conditions.

Savet: TripleClicks Advanced Search možete da koristite da bi ste lakše videli koji se proizvodi poručuju za Standing Order a ostale proizvode isključite.

LaunchPad lekcija Ovaj prevod smo dobili zahvaljujući našoj koleginici Hristini Andrašević
Originalnu lekciju možete pogledati u svom SFI nalogu na ovom linku
https://www.sfimg.com/LaunchPad/Day29

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.