LaunchPad lekcija 24

NAŠE ZNAČKE USPEHA

Vi naporno radite na svom poslu … pa je ponekad potrebno i priznanje, pa čak i samohvale sigurno nisu loše. Osim toga, ostavljajući svojim članovima tima da vide vaša postignuća i predanost ne samo da čini od vas “pravu” osobu, ali takođe može poslužiti podsticanju svojim ličnim primerom vaših članova kako bi se postigli svoje ciljeve (tj davati primer).

To je mesto gde vaše SFI značke dolaze . Prikazano na različitim mestima širom Affiliate Centra, kao i na vašoj  “Pridružite se mom timu» Gateway stranici, značke nam služe kao trajni simbol naših dostignuća, na aktuelan način možete pratiti vaš napredak u SFI programu i služe kao veliki team building alat za privlačenje potencijalnih članova!

LaunchPad-24-01Neke značke je relativno lako i jednostavno zaraditi: možete pokupiti značke samo za svoj rang, za svoj Fast-Track status, za VersaPoint iznos na svom trajnom nalogu, a za osvajanje Daily Grand nagrade, na primer. U stvari, samim ulaskom u SFI program, možete odmah zaradio značku SFI Affiliate Rang!

Ostale značke će uzeti više vremena i truda da zarade. Vi ćete ih pokupiti kao što ste izgraditi svoj downline, unapred kroz E365 runde, akumulirati “lajkove” na SFI forumu, stopa odgovora na AskSC, napredovati u power rankings, zaraditi povećanje VP količine, itd da biste videli sve značke koje eventualno možete zaraditi, vidi galeriju značaka.

Takođe ćete primetiti da, osim osnovnog značke, većina takođe dolazi u boji bronce,LaunchPad-24-02 srebra ili zlata “Trim”. Ovi ukrasi mogu vas motivirati da se čak i sa veće visine u SFI i više pohvale prava za svoje team-building napore. Na primer, iako ulazak u top 1000 podružnice za mesečni VP će zaraditi cool najaktivnijeg VP, zašto tu stati? Dobiti neku bronca, srebro, pa čak i zlato značku dodano u tom značkom po dolasku na vrh 200, 50, ili 10 SFI podružnice za mesečnu VP. Zatim, naučiti go-getters u svojoj downline strukturi kako da učine isto!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.