LaunchPad lekcija 23

SFI Forum

Danas ćemo da predstavimo još jedan moćan resurs dostupan vama kao SFI saradniku- SFI Forum.

SFI Forum, koji se nalazi u Affiliate Center (www.sfimg.com/forum), je kreiran posebno za saradnike SFI koji žele da odgovorono rade svoj posao i žele da uče od drugih na pozitivan, ohrabrujući način.

launchpad-23-02

Dostupnost svim SFI članovima širom sveta, SFI Forum najbolje se može opisati kao virtualne učionica sa 2+ miliona nastavnika i učenika.

Na ovom forumu možete:

– iznenadite svoje kolege SFI saradnike.

– Postavite svoja pitanja koja na koja ćete dobiti odgovor u roku od 24sata.

– Razgovarajte o poslovnim strategijama i idejama.

– Pronađite sebi mentora.

– Pomozite drugim saradnicima.

– Podelite zabrinutost.

– Učestvujte s povratnim informacijama.

– Naučite o uzbudljivim novim korporativnim događajima.

– Naučite, korišćenjem ključnih reči, da pronađete informacije o bilo čemu što je vezano za SFI.

Forum ima iskusno osoblje – saradnike koji dobrovoljno dele svoje vreme i znanje služeći kao moderatori. SFI ima osoblje koje lično dolazi na forum redovno da bi dodalo našu objavu i objašnjenja vezana za diskusiju.

SFI Forum je trenutno podeljen na nekoliko različitih sub-foruma pokrivajući sve teme od kompenzacijskog plana do marketing metoda za razvoj ličnog Websajta. Kao što smo spomenuli u jučerašnjoj lekciji yesterday’s LaunchPad, takođe postoji “Ask Gery” forum koji dozovljava da postavljate pitanja direktno SFI predsedniku i osnivaču, Gery Carson. Takođe imamo “Inspiration/Testimonials” forum, specijalno za objave inspirativnih poruka i svedočenja SFI saradnika.

Sve zajedno, postoji forum za svaku pojedinačnu temu na koju bi saradnik želeo da piše!

Svi znamo da se uspeh ne dešava preko noći, već postepeno, upornošću i znanjem. SFI Forum je savršeno mesto gde da dobijete to znanje, ohrabrenje i inspiraciju koja će da vam pomogne da svoj SFI posao pretvorite u šta vi želite.

Potrudite se da SFI Forum redovno pratite. Možete mu pristupiti kroz Hot Spots na glavnom menu bar u Affiliate Center. Takođe možete videti linkove za pet najnovijih objava (kao i ime autora i njegovu poziciju) na kraju kartice Alerts tab na vašoj home stranici. Ili prosto zapamtite link za forum…

https://www.sfimg.com/forum

LaunchPad lekcija Ovaj prevod smo dobili zahvaljujući našoj koleginici Hristini Andrašević
Originalnu lekciju možete pogledati u svom SFI nalogu na ovom linku
https://www.sfimg.com/LaunchPad/Day23

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.