LaunchPad lekcija 21

Sticanje treniranjem

U SFI jako verujemo u to da naši saradnici, samo dobrim treningom i obezbeđivanjem neophodnih informacija koje su potrebne za izgradnju profitabilog posla, mogu da budu uspešni – na kraju krajeva, vaš uspeh je i naš uspeh!
To je razlog zašto smo vam pripremili Training Library (Biblioteka sa Treninzima) u SFI Affiliate Center sa mnogobrojim praktičnim člancima, savetima i ―kako da‖ tekstovima da pokrijemo široku lepezu tema u poslu. Da biste pristupili treninzima, idite na:
www.sfimg.com/Training/

Ovde ćete naći linkove za ekskluzivne, vrlo korisne savete, tutorijale, članke i još mnogo toga po pitanju svakog aspekta u SFI poslu. Takođe smo za vas prikupili članke i izveštaje sa celog internet o SFI poslu… I još mnogo toga!

Naravno, ima previse informacija u našoj Trening Biblioteci da biste ih pregledali u dan-dva. Zato je vaše usaglašavanje sa fazom (hajde da počnemo) “getting started” u vašem poslu tako važno. Samo obećajte sebi da ćete pročitati članak-dva dnevno. Za mesec dana, postaćete ekspert u SFI poslu! I zapamtite: Readers are leaders! Oni koji čitaju – postaju lideri!

Kad smo već spomenuli da neko postane lider, jedan od pravih dragulja u našoj Trening Biblioteci je naš ekskluzivni INTERNET INCOME COURSE.
Kad ste novi u Internet poslu, prirodno je da pogledate po Webu i da budete preplavljeni. Toliko sajtova! Toliko opcija! Da li da prihvatite reklamiranje pay-per-click (plaćanje po kliku)? Online beplatno oglašavanje? Razmenu banera? Da li da napravite svoj Website? Kako? Gde? Pitanja su beskonačna – i lako je da razumemo kako novi SFI saradnici postaju paralizovani zbog pretrpanosti informacijama.

Zato se tu pojavljuje SFI INTERNET INCOME COURSE. Kreiran posebno za početnike u Internet poslu, ove serije treninga George Little će vas voditi—korak po korak—kroz kompleksni svet online marketina na običnom jeziku koji je lako razumeti.
Svim lekcijama možete da pristupite putem ovog linka:

www.sfimg.com/Training/InternetIncome

Napomena! Dajte sebi vremena da pročite lekcije! The Internet Income Course je bio pisan tokom nekoliko godina i sadrži značajnu količinu informacija koja treba da se nauči. Predlažemo vam da obeležite ovu stranu, da postavite sebi kao cilj da pročitate bar jednu-dve lekcije dnevno. I, da, novi kursevi se postavljaju svakog meseca, pa proveravajte redovno.

LaunchPad lekcija Ovaj prevod smo dobili zahvaljujući našoj koleginici Hristini Andrašević
Originalnu lekciju možete pogledati u svom SFI nalogu na ovom linku
https://www.sfimg.com/LaunchPad/Day21

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.