LaunchPad lekcija 20

Postanite pametniji svakog dana

Sada smo već kod 20.dana i pokrili smo mnogo oblasti i informacije za vas kako da vam početak u SFI poslu bude uspešan.

Danas želimo da vam pričamo o još dve stvari u SFI koje ćete želeti da svakodnevno pratite (ako već niste do sad).

1. SFI NEWS

Ovaj bitni deo SFI sajta je svakodnevno ažuriran, sa najnovijim informacijama, oglasima i posebnim obaveštenjima sa kojima morate da budete upoznati.

SFI NEWS se nalazi na stranici: http://news.sfimg.com

Možda ćete želeti da sačuvate skraćeni link do ove stranice (bookmark ). Ili još bolje, idite na SFI NEWS i upišite se na RSS feed tako da ćete automatski dobijati mejlove sa najnovijim vestima. Mi vam ovo najsrdačnije preporučujemo!

Drugi odlični sadržaji koje SFI NEWS uključuju su:

– možete da ocenjute članke ili čak da sačuvate članke koji su izglasani kao najbolji (pogledajte Statistiku sa strane).

– svi članci su razvrstani u kategorije. Primer: Hoćete da pročitete sve o TripleClicks ? Samo kliknite na kategoriju TripleClicks i moći ćete da pročitate sve novosti o tome.

– sve vesti se automatski čuvaju u arhivi, tako da kasnije lako možete da pogledate stare članke.

– Pretraživanje članaka je omogućeno na brz i lak način unošenjem ključnih reči koje vas interesuju.

– Postoji prevod na 41 jezik.

Usput, drugi način da automatski dobijate SFI vesti je praćenjem SFI na Twitter-u, a mi vas nagrađujemo sa čak 20 VP kada to budete uradili. Više o tome saznajte ovde HERE.

2. SFI POWER TIPS (moćni saveti)

SFI Power Tips obuhvata savete i ideje kako izgraditi posao, jedinstvene članke i trening, Q&A (pitanja i odgovore), i još mnogo toga da vam poveća zaradu u SFI.

Kao i u SFI NEWS, ovde neprestano objavljujemo značajne savete i treninge da vam obezbedimo uspeh u poslu. Ako ne proveravate SFI Power Tips bar jednom dnevno, vi radite samo sa jednom drugom, druga vam je vezana iza leđa!

Najbolji način da dobijate ove savete Power Tips je da se upišete da na RSS feed da biste ih automatski dobijali kad god se nešto novo objavi.

Ovi savet, SFI Power Tips se nalaze na stranici: http://tips.sfimg.com/

I da, sve prethodno pomenute arhive SFI NEWS takođe se primenjuju kao saveti Power Tips!

TC blog ima sve pogodnosti. Takođe preporučujemo da  označite ovaj blog i pretplatitie se i pratite ga na automatskom primanju svake nove objavljene vesti na e-mail.

Osim toga, možete pratiti TC vesti prateći TripleClicks na Facebooku i Twitteru, a vi ćete čak i zaraditi ukupno 30 VersaPoints za to! Pogledajte svoj to-do listu.

Savet: Da bismo bili sigurni u to da nećete prostiti te savete, pet najnovijih vesti i pet najnovijih saveta su postavljeni na vašoj prvoj strani Alerts Page čim se ulogujete u SFI Affiliate Center.

LaunchPad lekcija Ovaj prevod smo dobili zahvaljujući našoj koleginici Hristini Andrašević
Originalnu lekciju možete pogledati u svom SFI nalogu na ovom linku
https://www.sfimg.com/LaunchPad/Day20

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.