LaunchPad lekcija 2

“Who ARE these guys?” – Ko su ovi momci

Prošlo je par dana od kako ste se registrovali kao SFI affiliate i verovatno se pitate, “Ko su ovi momci?” i “dali je SFI stvaran i pravi posao?”

Izvrsno pitanje. Imate pravo to znati i pitati ih! Između ostalog, pozvani ste da radite s kompanijom I svakako morate znati sa kime radite.

Ne samo to, ali kad dođe do toga da nađete legalan posao preko interneta, to je “minsko polje” popunjeno teškim pitanjima, nude ilegalan novac igre i danas su tu sutra ih nema više. Napravite pogrešani korak ili odaberete pogrešnu kompaniju mogli bi jako puno izgubiti.

Ipak, duboko u sebi verovatno ste shvatili da između tog svega “smeća” vani mora postojati još koji dragulj. Između ostaloga Internet je veliko multi‐milijardersko tržište novca i da mora biti NEKO ko je napravio stvarnu priliku kako to pretvoriti u zaradu.

Voleli bismo vam pokazati odmah da je SFI i stvarno jedan od tih retkih dragulja.

sfi-kompanija

Sedište SFI kompanije u Lincolnu, Nebraska

Za početak, trebali bi znati ovo:

SFI je sad 17 godina kako je uspešan na internetu. Za to vreme, SFI se razvio od samo jednog proizvoda do više podvrsta i 83,827 proizvoda i servisa.

– Sa 22,908 novih affiliates/partnera učlanjenih nedeljno, SFI je jedna od najbrže rastućih kompanije i jedinstvena u svetu. Pogledajte Global Growith Report da vidite koliko brzo!

– Od 1998, SFI ja platio MILIONE dolara provizije svojim affiliates/partnerima u preko 190 zemlja. Drugim rečima, SFI je gotovo u svim zemljama u svetu! Za vreme tog procesa, SFI je postao, zaista jedna od najvećih Internetskih i uspješnih kompanija.

– SFI’s matična kompanija, Carson Services Inc., sada je u svojoj 29 godini poslovanja i dugoročni je član kod Better Business Bureau i radi u southern Nebraska.

bbb_logo

– Raditi sa SFI znači da potpuno mirno i sigurno možete raditi sa dokazano stabilnom
kompanijom, sa dugom i uspešnom istorijom.

 

WHAT IS SFI’S SECRET? – Koja je tajna SFI-a

ZAŠTO je SFI toliko uspešan, dok je hiljade drugih konkurenata s druge strane u zadnjih 10 godina nije uspelo? ZAŠTO je SFI postao nedvosmisleno broj #1 affiliate program u svetu.?

To možemo zahvaliti na našem jedinstvenom i jako dobro napravljenom affiliate programu ‐
hibridnom prodajom i marketinškog sistema kojeg initernet izvrsno pokreće. Verovatno ima i jako mnogo sa činjenicom da SFI RADI sa nekoliko hiljada ljudi.

 

STILL NOT SURE? – Još uvek niste sigurni

Još niste sigurnu da li je SFI kompanija za koju želite raditi? Nema ništa lošeg u tome. Postavljati pitanja je pametno. Sutrašnji LaunchPad postavlja sam pitanja: “Are you on the ‘Anti-Wealth’ Plan?” Koji ćete sigurno hteti proveriti. U međuvremenu, ovde imate još četri mesta na kojima možete naučiti o SFI.

Saznajte više o SFI’s istoriji, vodstvu kompanije, podeli, i više.

Pogledajte šta drugi pričaju o SFI

Uporedite SFI s drugim firmama i mogućnostima

Originalnu lekciju mo\ete pogledati u svom SFI nalogu na ovom linku
https://www.sfimg.com/LaunchPad/Day2

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.