LaunchPad lekcija 19

Koliko mogu da zaradim?

“Koliko mogu da zaradim?” Ovo je često pitanje kad se neko priključi SFI, i potpuno je ispravno postaviti ga. Na kraju krajeva, ne biste prihvatili posao, ako ne biste znali koliko ćete biti plaćeni, zar ne?

Pa koliko MOŽETE da zaradite kao SFI saradnik?

Prema časopisu Entrepreneur magazine, prosečan online posao od kuće vam pruţa mogućnost zarade $50,250 godišnje. I oko 20% od svih zaposlenih koji svoj posao obavljaju od kuće mogu zaraditi više od $75,000 godišnje. U nekim zemljama kao što je USA, imaju i poreske olakšice, čak iako još ne zarađuju, ovi preduzimači mogu sačuvati preko $5,000 ili više, kroz te poreske olakšice (proverite sa vašim račuovođom).

launchpad-19-01

  Kad već spominemo preduzetnike, ovo je oblast u kojoj stvarno morate razmišljati kao preduzetnik a ne kao radnik.

Ukratko, shvatiće te ubrzo u kakav posao ste ušli. I on radi… ako radite i vi! U tome je njegova čar! Vi ste nadleţni, vi kontrolišete… od vas zavisi koliko ćete daleko stići. I nemojte zaboraviti, SFI nudi šansu da zaradite rezidualni prihod. To u osnovi znači da za vaš današnji posao vi ćete biti plaćeni i u godinama koje dolaze.

Da li znate šta se dešava kada duplirate penny (jedan cent) svakog dana u mesecu? Kad stignete do 15 dana, on poraste na samo $163.84. Ali, do 30 dana on će da naraste preko % milliona dolara!

Kao što smo razgovarali u prethodnim lekcijam “usklađivanje” ili duplikacija su najuzbudljiviji delovi u radu SFI. Zaista, nemojte podceniti njegovu snagu.

Zamislite da ste tek postali sponzor SFI saradniku koji se zove John. John je sponzor prijateljici u Brazilu, Mariji. Marija uskoro sponzoriše Gustava iz Švedske. Svojim radom Gustav postaje sponzor Koreancu, Hae-Won.

Sponzorisanjem jedne osobe, pokrenuli ste lanac događaja gde sad imate saradnike širom sveta koji rade za vas indirektno! I svaka osoba (John, Maria, Gustava, and Hae-Won) će uvećati vašu zaradu na kraju meseca!

Ovo je samo mali primer kako radi duplikacija i globlna mreţa. I to se dešava svakog sata, svakog dana u SFI. Proučite naš Global Growth Report za detalje.

Pa… da li mislite da moţete da pronađete jednu vrednu osobu mesečno da se uključi u SFI? Samo jednu osobu mesečno koja će biti zainteresovana za finansijsku slobodu, više slobodnog vremena, veću sigurnost i više sreće?

Da li mislite da moţete da naučite jednu osobu mesečno da radi to što vi radite? Ako moţete, onda ćete postati vrlo uspešni u SFI!

Napomena: Za neke specifične primere kako da zaradite proverite lekciju 16 LaunchPad 16. 

Takođe, pogledajte ovih šest jednostavnih koraka za maksimiziranje svojih prihoda i uspeha u SFI.

LaunchPad lekcija Ovaj prevod smo dobili zahvaljujući našoj koleginici Hristini Andrašević
Originalnu lekciju možete pogledati u svom SFI nalogu na ovom linku
https://www.sfimg.com/LaunchPad/Day19

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.