LaunchPad lekcija 18

Dajte lice svom poslu

Zdravo,

Ima mnogo razloga da volite posao na Internetu. Brz je, globalan, jeftin i vrlo efikasan. Ali jedna od negativnosti je što je što može biti bezličan.

Kada sarađujete s ljudima koji su na drugoj strani sveta, kroz računar, nema puno toga što biste mogli da uradite da postane prisniji s njima, ipak ima nekoliko stvari koje bi trebalo da uradite:

  1. U jučerašnjoj lekciji yesterday’s LaunchPad, pričali smo koliko je važna prava i redovna komunikacija sa saradnicima. Danas bismo mogli da dodamo i to da što više komunikaciju činite ličnom, to bolje. Ništa ne pobeđuje kao komunikacija jedan-na-jedan. Ne ograničavajte se samo na e-mailove. Uzmite broj telefona ili Skype ako možete. Takođe možete koristiti instantant slanje poruka (SFI je omogućio direktan chat klikom na žut “oblačić” koji se nalazi na poslednjoj koloni s desne strane u izveštaju Genealogy report). Bićete iznenađeni koliko je malo potrebno da se izazove pozitivan uticaj na duplikaciju u vašem timu.

  2. S desne strane se nalazi fotografija. Da li će to biti neko nasmejano lice ili obaveštenje da “fotografija nije dostupna”.launchpad-18-01

Ako je vaša fotografija tu, pohvalićemo vas zato što ste je već postavili.

Ali ako niste još, onda je ovo definitivno jedan od zadataka na vašoj listi koji bi trebalo da uradite sada. Što bi značilo da morate što pre da postavite svoju sliku! A za to ćemo vas nagraditi sa 35 VersaPoints!

Zašto? Dodavanjem vaše fotografije je najlakši i najjednostavniji način da ovaj posao učinite ličnim i da vaši saradnici vide da ste vi, njihov sponozor stvarna, živa osoba, a ne samo ime i broj na ekranu računara. Takođe je važno postaviti fotografiju koja odslikava vašu profesionalnost photo. Korišćenjem slika životinja, dece ili drugih mogu samo da ostave utisak da niste ozbiljni u svom poslu. Vaša lepa, čista fotografija koju ćete postaviti za vaše saradnike koje sponzorišete je sjajan način da počnete da izgrađujete poslovne veze sa svojim saradnicima.

Sećate se Pozdravne poruke iz jučerašnje lekcije koju smo vam rekli da uradite yesterday’s LaunchPad? Pa, kada vaš novi saradnik ode da vidi vašu poruku, ako imate već postavljenu fotografiju, ona će pratiti vašu pozdravnu poruku.

Sigurno ćete videti kako lična poruka praćena fotografijom sa vašim nasmejanim licem može da ostavi jak prvi utisak.

launchpad-18-02

Takođe ima i drugih mesta u Affiliate Center gde su uključene fotografije, kao što su oglasne table ili kadgod koristite Team Mail da pošaljete vašim upline ili downline članovima. U svakom slučaju, postavljena fotografija na svom mestu odavaće vašu ličnost i profesionalizam… a to će da vam pomogne da povećate svoju zaradu u SFI.

Ako to već niste učinili …

Prenesite svoju fotografiju SADA … OVDE.

LaunchPad lekcijaOvaj prevod smo dobili zahvaljujući našoj koleginici Hristini Andrašević
Originalnu lekciju možete pogledati u svom SFI nalogu na ovom linku
https://www.sfimg.com/LaunchPad/Day18

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.