LaunchPad lekcija 15

KAKO SE DELI ZARADA U SFI

Jedna od zaista dobrih stvari o SFI je naš program kako delimo profit. I kada ste jedna od kompanija koja ima najbrži rast ove vrste na svetu kao što je SFI – deljenje profita može biti vrlo uzbudljivo.
Koliko brzo? Ovde su neke od poslednjih statistika iz našeg Global Growth izveštaja:
• Jučerašnje priključenje saradnika: 3598 launchpad-15-01

• Mesečno priključenje saradnika: 83440

• Današnje uključenje: Click HERE for up-to-the-minute stats for today

I evo najboljih vesti! Upravo sad, ovog meseca, vi ćete imati imati udeo u napretku na tri različita načina:

launchpad-15-021. SFI- TripleClicks.com (sada ima PREKO 90000 proizvoda—iz preko 95 zemalja širom sveta) je jedan od web sajtova za E kupovinu koji najbrže raste na svetu (najveća svetska online prodavnica). Svakog meseca, mi izdvajamo ogromnih 40% CV od celokupne provizije od svake porudžbine širom sveta i stavljamo na mesto gde imamo desetine hiljada dolara da podelimo sa našim saradnicima. Mi to zovemo TripleClicks Executive Pool. Samo je potrebno da budete saradnik SFI na nivou EA become an Executive Affiliate (EA) i istog trenutka ćete se kvalifikovati za deo zarade. Zaradite deo tog novca sa svakim Versa Poenom koji mesečno ostvarite!

launchpad-15-032. Become an Executive Affiliate (EA) Postanite EA i automatski ćete dobiti 2 Co-Sponzorisana saradnika (pogledajte ispod “listu čekanja”) i još dva svakog meseca kada potvrdite svoj EA status. Kao saradnik Co-Sponsor, zarađivaćete 15% CV provizije od svake njihove kupovine svakog meseca! Naučite više o tome ovde HERE. Ali nemojte se zaustaviti posle samo dva meseca! Hiljade ovakvih saradnika možete dobiti mesečno ako postanete SFI Team Leaders. Samo postanite Team Leader, i automatski ćete dobijati više saradnika da im budete Co-Sponsor!

launchpad-15-043. Nedostatak vremena ili iskustva u marketingu više nisu prepreka na putu uspeha SFI. Svakodnevno, SFI co-op program za reklamiranje, S-Builder, prikuplja stotine novih SFI saradnika i TripleClicks članova i nagrađuje ih aktivnim saradnicima. Da biste naučili kako vi možete da počnete da dobijate ove vredne saradnike koji će vam pomoći da napredujete u poslu svakog meseca, kliknite ovde HERE.

LaunchPad lekcijaOvaj prevod smo dobili zahvaljujući našoj koleginici Hristini Andrašević
Originalnu lekciju možete pogledati u svom SFI nalogu na ovom linku
https://www.sfimg.com/LaunchPad/Day15

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.