LaunchPad lekcija 14

VAŠA PRODAVNICA

Možda niste stvarno još razmišljali o tome, ali kao naš saradnik, mi smo partneri. Stoga, trebalo bi da razmišljate o SFI proizvodima kao o SVOJIM proizvodima. I trebalo bi da razmišljate o TripleClicks.com kao o SVOJOJ prodavnici.

33

Baš zato što je to vaša prodavnica, postoje određena pravila koja ćete želeti da poštujete. Prvo, kada kupujete proizvode i usluge za sebe ili drugog, prvo treba da te proizvode potražite u svojoj radnji. (TripleClicks)

Ako imate pekaru, nećete kupovati kiflice sa cimetom kod komšije na kraju ulice. Ako vam je potreban kancelarijski material, nećete otići da kupujete heftalice ili spajalice u konkurentskoj prodavnici.

Upravo je to ono što se dešava vama kao SFI saradniku, pogotovu kad se radi o proizvodima koje VEĆ kupujete. Vaša prodavnica (TripleClicks.com) verovatno već sadrži mnoge proizvode i/ili usluge koje vi VEĆ kupujete u obližnjoj prodavnici ili ih nabavljate od nekog drugog. Zašto te kupovine ne biste obavljali u SVOJOJ prodavnici? Čak možete da značajno smanjite ili isključite troškove prevoza kupovinom u local TC E-Commerce Associates (ECAs) u vašoj zemlji, kraju ili gradu. U nekim slučajevima, odabraćete proizvode koji su iz lokalnih maloprodajnih radnji, eliminišući zajedničke troškove prevoza. Pogledajte spisak ECA prodavnica u vašoj zemlji: www.tripleclicks.com/ecaCountries.php

Zapamtite, mi ne govorimo ovde o dodatnom trošenju novca već o tome da promenite mesto gde to kupujete.

Dakle, šta tu ima za vas? Kakve koristi imate od toga što kupujete u sopstvenoj radnji? Za poĉetnike, vaše kupovine u TripleClicks vam donose vredne VersaPoints, koje možete pretvoriti u brojne pogodnosti i uvećanu zaradu.

NAPOMENA: Jednostavnim klikom na SFI Affiliates karticu na opisu svakog proizvoda možete da vidite koliko proizvod ima VP. U okviru ove kartice takođe ćete videti tačan link Gateway URL koji ćete vi koristiti da biste usmerili svoje potencijalne kupce na željeni proizvod, kao i proviziju koju ćete zaraditi preporukom i prodajom ovog proizvoda.

Ali, idemo i dalje od toga. Činjenica je da je uspeh SFI i tvoj uspeh kao SFI saradnika direktno povezan sa uspehom TripleClicks (TC). Što je TC uspešniji, to će veći uspeh vas kao SFI saradmola da bude.

Popularan i uspešan TC znači:

– Lakše sponzorisanje SFI saradnika

– Lakše do preporuka TC članova

– Više i bolje ECA

– Više proizvoda i usluga

– Bolje cene

– Manji troškovi isporuke Lower shipping costs

– I još mnogo toga…

I ako vam sve ovo gore navedeno nije dovoljno, uvek možete da imate još više koristi (uključujući popuste na redovne cene u prodavnici) uspostavljanjem Trajnog naloga – Standing Order.

LaunchPad lekcijaOvaj prevod smo dobili zahvaljujući našoj koleginici Hristini Andrašević
Originalnu lekciju možete pogledati u svom SFI nalogu na ovom linku
https://www.sfimg.com/LaunchPad/Day14

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.