LaunchPad lekcija 12

Vaš profil, molimo vas!

Podešavanja u novom poslu su zahtevna i dugotrajna, znamo! Ima puno toga o čemu treba da mislimo i naučimo, i lako je prevideti neke od čudnih stvari koje su, tu i tamo, od vitalnog značaja za pravi početak. (Uostalom, zato smo i kreirali ove LaunchPad lekcije za vas!)

Launchpad-12Jedan od lakih zadataka koji ne želite da previdite je kreiranje vašeg SFI AFFILIATE PROFILE (vašeg saradničkog profila). Ovaj kratak upitnik je apsolutno neophodno ispuniti da bismo kreirali lični SFI centar koji bi odgovarao baš vama, vašem iskustvu, ciljevima, neophodnoj podršci,…

Naš sistem će da koristi vaše odgovore da bi prilagodio SFI kancelariju baš za vas
Sa vašim pristankom, mi ćemo dodati vaše odgovore iz profila na posebnu stranicu koju će moći da vide vaši Sponzori da bi vas bolje upoznali i pronašli najbolji način kako da vam pomognu da postignete svoje ciljeve.

Zastanite na trenutak, i upravo SAD popunite ovaj bitan upitnik vezan za vaš SFI posao. Biće vam potrebno samo nekoliko minuta da ga popunite, a pomoći će vam da izvučete maksimum iz SFI: COMPLETE YOUR AFFILIATE PROFILE HERE

VAŽNO: Zapamtite, sve informacije koje ste izneli u vašem saradničkom profilu su 100% sačuvane u privatnosti. Mi NIKADA nećemo podeliti neku informaciju o SFI saradniku sa nekom TREĆOM stranom. Ako želite da podelite vaše podatke sa vašim SFI Sponzorom (kroz prethodno pomenutu stranicu ) i/ili sa nekim drugim saradnikom na vašoj direktnoj liniji iznad vas, odaberite ovu opciju na zadnja dva pitanja u upitniku vašeg profila.

 

Ovaj prevod smo dobili zahvaljujući našoj koleginici Hristini Andrašević
Originalnu lekciju možete pogledati u svom SFI nalogu na ovom linku
https://www.sfimg.com/LaunchPad/Day12

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.